Ester (29): Nový přítel mi přišel fajn jen do chvíle, než mě začala stíhat jeho manželka. Díky tomu jsem zjistila, jaký ve skutečnosti je

Ester (29): Nový přítel mi přišel fajn jen do chvíle, než mě začala stíhat jeho manželka. Díky tomu jsem zjistila, jaký ve skutečnosti je
Zdroj: Unsplash

Ester poznala „ženáče“, který se dušoval, že s manželkou žijí odděleně. Teď má co dělat, aby se své soupeřky v lásce zbavila. Ta jí totiž vyhrožuje všemi možnými způsoby.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 06. 07. 2023 07:00

Když jsem Ivana (42) poznala, tvrdil, že jsou s manželkou v odluce. Zamilovala jsem se do něj a všechno bylo „růžové“, dokud se o nás nedověděla jeho žena. Dostala jsem takový céres, že jsem se nestačila divit.

Prý už mají na rozvodové papíry na stole

Ivana jsem poznala na filmovém festivalu, seděl na mém sedadle. Byli jsme v kině náhodou oba sami a dali jsme se do řeči. Ohromně jsme si rozuměli, a proto mě zamrzelo, když se přiznal, že je ženatý. Vzápětí dodal, že s manželkou rok nežije a jsou prakticky v rozvodovém řízení. Přesto jsem chvíli váhala, než jsem souhlasila s pozváním na večeři. 

Nějakou dobu jsme se stýkali jako přátelé, často jsme si volali a já uvěřila, že je Ivan k mání. Nikde žádná známka toho, že by ho stíhala žena, a navíc žil opravdu sám. Začala jsem s ním chodit „na vážno“ a strašně se do něj zamilovala. Představila jsem ho přátelům a všichni mi tvrdili, jak se k sobě perfektně hodíme. 

Po nějaké době jsem už nepochybovala o tom, že je to ten pravý a těšila se, až bude oficiálně rozvedený. Jenže místo toho přišel šok. Uprostřed noci mi zazvonil telefon, zvedla jsem ho ještě se zavřenýma očima a na druhém konci vřeštěla nějaká hysterická ženská. Chvíli jsem se bála, že se někomu něco stalo. Jenže to byla Ivanova manželka, evidentně se o nás právě dozvěděla a neudržela emoce na uzdě. 

Obsah desítek zpráv bych si za rámeček nedala

Okamžitě jsem hovor ukončila a do rána nevěřícně zírala na proud esemesek, které mi chodily v pravidelných intervalech a hemžily se peprnými výrazy, nad kterými by se červenal možná i ten dlaždič. Dozvěděla jsem se, že dotyčná má s Ivanem pouze „pauzu“ a brzy se k sobě vrátí. Vůbec jsem nereagovala, což tu fúrii provokovalo ještě víc. 

Ráno jsem volala Ivanovi, přišel okamžitě ke mně a všechno jsme probírali. Řekl mi, že je jeho žena žárlivá a zjevně jejich rozchod špatně pochopila. „Myslela jsem, že máte podepsané rozvodové papíry,“ hlesla jsem a on pak přiznal, že je zatím podepsal jen on. Docvaklo mi, že jsem se dostala do pěkné šlamastyky. Jenže to byl jen začátek. Ivanova manželka si zjistila, kde pracuji, a začala mi psát výhružné a potupné e-maily. Pak přidala do adresátů dokonce i vedení firmy. Musela jsem ji blokovat, kde se dalo. 

"Počkám si na tebe v parku před domem." Když mi přišla tahle zpráva, měla jsem toho tak akorát a dala Ivanovi ultimátum. Buď si okamžitě manželku srovná a přejde k rozvodu, nebo s ním končím. Nenechám si vyhrožovat nějakou bláznivkou. Nechápu, jak jsem mohla být tak naivní. 

Zjistila jsem, že nejsem jeho první milenka

Ivan mě zapřísahal, ať mu dám pár měsíců, než to vyřeší. Zatímco jeho žena psala hnusárny už i mým přátelům, měla jsem plné zuby Ivanovy nezodpovědnosti a „srabáctví“. Navíc se mi doneslo, že nejsem první milenka, která dostávala výhružné zprávy a maily od ženušky.

Rozešli jsme se okamžitě, uběhlo několik měsíců a Ivanova paní mi stále čas od času píše sprosťárny nebo zprávy o tom, že jsou s Ivanem znovu šťastni. Je to úmorné, ale hlavní je, že jsem pryč z jeho spárů. Zlomené srdce se mi zahojilo rekordní rychlostí. Lituji další holky, co se těm dvěma povedeným manželům dostane do „rukou“.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články