Dominika (26): Přítel má asi pořád rád svou ex. To zapomněl, že jejich rozchod byl dost ošklivý?

Dominika (26): Přítel má asi pořád rád svou ex. To zapomněl, že jejich rozchod byl dost ošklivý?
Zdroj: Unsplash

Dominika věděla, že její nový přítel Patrik má za sebou bolestivý rozchod. Přestože se bála, aby pro něj nebyla jenom dočasná náplast, nakonec z toho je vážný vztah. Když se spolu vydali na první dovolenou, stalo se něco, s čím nepočítala. V kempu potkali Patrikovu bývalku. Dominika z toho vůbec nemá dobrý pocit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 30. 06. 2022 07:00

Když jsme s přítelem Patrikem (30) na dovolené v kempu potkali jeho bývalou přítelkyni, zažívala jsem hotové peklo. Přestože už nejsou spolu déle jak rok, mám pocit, jako kdyby láska mezi nimi přetrvávala.

Má za sebou bolestivý rozchod

Věděla jsem, že je po bolestivém rozchodu. Patrikova bývalka si totiž začala s jeho dobrým kamarádem. Ze začátku vztahu jsem si dávala pozor, abych své city nepustila moc naplno. Odmítala jsem dělat někomu náplast. Čas ale ukázal, že mě má Patrik vážně rád a náš vztah se začal jevit slibně.

O Tamaře (29) vím jen to, že si ji chtěl vzít, ale ona ho odmítla. Současně s tím prasknul její románek. Tak mu zlomila srdce. Nicméně podle Patrikových slov se nerozešli ve zlém. „Já o ni prostě nechtěl přijít úplně, takže jsme rozešli v klidu," přiznal se mi. Dodal však, že jeho city k ní jsou už vyhaslé.

A já se mu rozhodla věřit. Poslední rok mi každý den dokazoval, že jsem v jeho životě jediná žena. Dokonce jsme se letos rozhodli vyrazit na první společnou dovolenou. Patrik má rád jeden kemp ve středních Čechách a chtěl mě tam vzít. Na konci května jsme tedy vyrazili na týden do stanu. Kdybych jen tušila, koho tam potkáme...

Na dovolené jsme potkali jeho ex

První dva dny jsme se převážně jen koupali a užívali si jeden druhého. Třetí den zaťukala Patrikovi na rameno krásná blondýna. „Ahoj Páťo," culila se. „Jé, ahoj! Co ty tady?" vyskočil z deky. „Jsme tu s Ondřejem pod stanem," ukázala někam za sebe. Já si jen odkašlala, aby bylo patrné, že tu jsem taky. „Tohle je Domča," představil nás Patrik.

„Těší mě. Já jsem Tamara," pronesla blondýnka a mě došlo, s kým mám tu čest. Byla vážně kost. Až jsem z toho měla knedlík v krku. „Nechcete se přidat k nám?" pozvala nás. Než jsem stihla říct ne, Patrik už za ní běžel jako pejsek. Ondra byl ten dobrý kamarád, který mu Tamaru přebral.

Překvapilo mě, jak se k sobě ti dva chovali. Jako kdyby se nic nestalo. Všichni se bavili. Až na mě. Já jsem z toho setkání nebyla vůbec nadšená. Hlavně když se začaly vymýšlet plány na další dny. V tu ránu bylo po romantické dovolené. Po zbytek týdne jsme byli všichni spolu. A mě to nedělalo dobře. Tamara s Patrikem k sobě měli podezřele blízko.

Bojím se, že má přítel pořád rád svou bývalku

Když zrovna Ondra nemohl, požádala Patrika, aby jí namazal záda. Ta káča prostě nemohla říct mě... Cítila jsem, jak žárlím. Patrik zářil jako sluníčko a mě bylo na nic. Nemohla jsem se dočkat, až pojedeme domů. Už mě to společenství nebavilo. Kdo by se chtěl dívat na to, jak si přítel nadšeně povídá s bývalkou.

Co jsme se vrátili, mám takový divný pocit. Jako kdyby city mezi těma dvěma nevyhasly. Patrik tvrdí, že je to minulost. Bohužel mu nevěřím. Už jsem ho několikrát přistihla zasněného u mobilu. Nejraději bych se do něj podívala, ale nechci být za stíhačku. Vůbec z celé té situace nemám dobrý pocit. Doufám, že se mi to jen zdá. Jinak budu muset také vytasit drápky. Patrik je totiž můj!

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články