Ivona (54): S kamarádkami jsme si chtěly zahrát na víly a tančit v lese za úplňku. Skončilo to nechtěným otužováním v ledové tůňce

Ivona (54): S kamarádkami jsme si chtěly zahrát na víly a tančit v lese za úplňku. Skončilo to nechtěným otužováním v ledové tůňce
Zdroj: Freepik

Ivona a její kamarádky se nikdy nenudí a nebojí se zkusit i noční rituály uprostřed lesa. Fakt, že pobaví pány, kteří se vracejí z hospůdky, jim legraci nezkazil. Právě naopak!

Michaela Hájková
Michaela Hájková 16. 06. 2023 10:00

Já a moje kamarádky si umíme zpestřit každý výlet. Tentokrát jsme se rozhodly zatančit si nahé při měsíčku. Dost jsme se u toho nasmály, dokud se neprozradili tajní diváci...

Víkendy s holkama na chalupě vždycky stojí za to

S partou kamarádek se scházíme na chalupě už léta. Dříve s dětmi, teď už bez nich, což je někdy mnohem zábavnější. Pokaždé pojmeme víkend nějak tematicky a připravíme si program. Tentokrát přišla Jiřina (55) s tím, že si uděláme nějaké omlazující rituály.

Domácí masky, zábaly na vlasy a bylinné lektvary nám zabraly celé sobotní odpoledne. Při tanci u ohně jsme se dohodly, notně posilněné špekáčky a lahvemi sektu, že musíme využít úplňku.

Jde se na palouček, protože když si zatančíme nahé při úplňku, budeme vypadat o deset let mladší!“ přísahala Jiřina. I když jsme tomu sotva věřily, nechtěly jsme zkazit legraci. Upletly jsme si věnečky na hlavu a vesele se potácely až do lesa. Úplněk svítil tak, že bylo světla jak za bílého dne.

Kdo není srab, jde do naha!

Jako bláznivé divoženky jsme se svlékly do naha, vzaly věnce a daly se do tance. Kdyby nás někdo natáčel, myslím, že by vzniklo dost šílené video. Hudba nám nechyběla, našim tanečním kreacím jsme se smály tak nahlas, že by ji nebylo slyšet.

Vtom jsme zaslechly prasknutí větvičky a smích. Na protějším břehu říčky se někdo právě kutálel dolů ze svahu. Ukázalo se, že nás pozorovali dva muži. Jak jsme se lekly, naskákaly jsme všechny do ledové tůňky. Pištění nebralo konce. Pánové na nás volali, že se nemusíme bát. Šli jen kolem z hospody a nechtěli nás vyrušit.

Nakonec jsme skončily zabalené v dekách a s hrnkem horkého grogu. A ti dva pánové nám na zahradě u ohně dělali společnost. Byla to docela zábava. Naše těla asi o deset let neomládnou, ale pořád se dokážeme pěkně bavit. Možná i lépe než zamlada!

Možná nějaké kouzlo zafungovalo

Když jsem se na sebe ráno dívala do zrcadla, přísahala bych, že vypadám mladší. U snídaně jsme se na tom všechny shodly. Jiřina měla dokonce důkaz! V její ložnici odpočíval jeden z těch chlapíků. Měl za sebou náročnou noc. Mladší byl minimálně o deset let...

Vzbudily jsme toho chudáka salvou smíchu. Byla sice pravda, že se ti dva dávno znali, ale nebýt nočního tance na paloučku, nikdy by tak daleko nedošli. A tomu říkám kouzlo!

Další příběhy ze života

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články