Kamila (24): Koupila jsem si v second handu džíny, které jsou snad prokleté. Když je mám na sobě, děje se něco zvláštního

žena, džíny
Zdroj: Freepik.com

Kamila miluje nakupování oblečení. Její kamarádka Lenka ji jednoho dne vzala do second handu. Kamila z toho nadšená nebyla, přišlo jí to divné, nosit oblečení po někom. Nakonec nakoupila ve velkém. Odnesla si i jedny krásné džíny, které si velmi oblíbila. To, že je s nimi spojená jedna věc, jí došlo nedávno. Co se přesně dělo, když měla džíny na sobě?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 25. 09. 2020 15:00

Mám velmi ráda nakupování, především oblečení. Jsem ten typ ženy, co si jde koupit šaty a nakonec si odnáší dalších deset věcí. Kamarádka mě jednoho dne vzala do krámu, kterému se lidově říká druhá ruka.

Krásné džíny v obchodě

Nejdřív jsem se na to moc netvářila. Představa, že si na sebe vezmu něco, co už někdo cizí nosil, mi nebyla příjemná. Kamarádka Lenka mě přemlouvala, tak jsem se nakonec šla podívat a byla jsem přesvědčená, že si tam určitě nic nekoupím. Neřekla mi ale jednu zásadní věc, že se tam dají najít i kousky, které mají ještě visačku a jsou nenošené. Nakoupila jsem si poměrně dost šatiček a halenek. Pro ty já mám slabost. Už jsme chtěly jít ke kase, když v tom jsem si všimla stojanu, kde byly krásné světlé džíny. Cestou k nim jsem se modlila, aby to byla moje velikost. Padly mi jako ulité. Jen neměly visačku, tím pádem je už někdo nosil. Jednou to přežiji, řekla jsem si a odnesla si je domů.

Vyprala jsem je a rozhodla se, že si je vezmu hned další den do práce. Kolegyně z toho byly překvapené, já džíny moc nenosím. Velmi mi je chválily a hlavně to, jak mi krásně sedí. Odpoledne přišla kolegyně, že má dneska narozeniny, jestli zajdeme na víno, plány jsem neměla, tak jsem šla. Takhle jsem se dlouho neopila. Ráno mi bylo velmi zle, ale do práce jsem musela. Moc jsem nad oblečením nepřemýšlela a vzala si znovu džíny a jiné triko.

Džíny byly asi zakleté

V ten den měla svátek moje sestra, volala mi, zdali to spolu oslavíme. Nechtělo se mi, měla jsem docela kocovinu, ale je to sestra. K mému překvapení jsem kocovinu přepila a nakonec to byl skvělý večer plný alkoholu. Bohužel, další den ráno jsem byla znovu na umření.  Hodila jsem na sebe šaty a šla do práce. Díky bohu, nikdo mě netahal do hospody. Za pár dní se ochladilo a já si znovu vzala ty nové džíny.

Cestou z práce jsem potkala kamarádku ze školy, byla tak nadšená, že mě vidí po takové době. Šly jsme na víno. Co bůh nechtěl, znovu jsem se opila. Už po třetí v jednom týdnu. Těšila jsem se na víkend, až si odpočinu, protože to pití a ponocování mě zcela zničilo. Šla jsem v sobotu nakoupit a plán byl, že se budu válet doma. V krámě mě oslovil jeden muž, pozval mě na skleničku. Už zase mám pít? To snad není možné. Hodila jsem nákup domů a šla s ním.

Pak mi to došlo, že se to děje jen, když mám ty džíny. Řekla jsem to kamarádce Lence a půjčila jsem jí je na čtrnáct dní, aby je otestovala. Neuvěřitelné, dělo se jí to samé. Když je měla na sobě, vždycky se ten den našel důvod pít. Džíny si dnes beru velmi výjimečně.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články