Leona (27): Matka mého přítele volá několikrát denně a řeší náš vztah. Začínám ji nesnášet

žena
Zdroj: Unsplash.com

Leona si našla velmi hodného přítele, který měl kromě nadváhy ještě jednu vadu na kráse, a sice svou matku. Problémy začaly ve chvíli, kdy se matka začala o jejich vztah až nezdravě zajímat. Jak to Leona vyřešila?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 26. 08. 2020 08:00

S Vladimírem jsem se seznámila na jedné vesnické zábavě, kde jsem slavila narozeniny. Z vyprávění jsem o něm věděla, že je to snad nejhodnější kluk na světě, ale prý není moc chytrý a ke všemu byl tlustý. Já se však na něj dívala svýma očima a přišel mi fajn a svým způsobem i pohledný.

Seznámení s jeho matkou

Zrovna jsem žádný vztah nehledala, ale ono to tak někdy bývá, že když člověk nic nehledá, štěstí přijde samo. A s Vláďou to tak přesně bylo. Musím říct, že takto milého a mírumilovného člověka jsem ve svém životě ještě nepotkala. Ono právě to, že je tak strašně hodný, budilo skoro dojem, že je hloupý, ale opak byl pravdou. To, že byl tlustý, mi vůbec nevadilo, protože to není žádná charakterová vada. Velmi jsme si rozuměli, měla jsem ho moc ráda.

Problém nastal ve chvíli, kdy jsem poznala jeho matku, která o svém synovi neměla příliš valné mínění. Jakmile jsme se trochu poznaly, vyměnily jsme si telefonní čísla a začal horor.

Nejdřív volala jednou týdně, jak se máme, co je nového, ale vždycky zmínila něco v tom smyslu, že je Ládík vážně moc hodný, ať mu dám šanci apod. Moc jsem nechápala, proč mi to říká.

Po nějaké době mi volala už denně, já nechtěla být neslušná, ale vadilo mi to. Denně stejné otázky, co Ládík, zdali mě nezlobí a kdyby něco, ať jí to řeknu a ona ho srovná.

Karty se otočily

Jednou jsem se Ládi zeptala, proč se jeho matka tak strašně stará a volá mi denně. Cítila jsem z něj, že je mu to trapné, ale prý se matka celý život bála, že zůstane sám, že žádná holka nebude chtít žít s tlustým hlupákem, a teď, když chodí se mnou, chce si asi ohlídat, abych mu neutekla.

Přišlo mi to padlé na hlavu, protože Láďa je dospělý chlap, který i přes svoje kila navíc je naprosto dokonalá partie. Když jeho matka volala naposledy, požádala jsem ji, aby toho nechala, že ji nepotřebujeme k tomu, aby náš vztah fungoval, a požádala jsem ji, aby přestala z Ládi dělat tupce.

Myslela jsem, že dá pokoj, protože čtrnáct dní ani jeden její telefonát. Nebylo divu, protože začala volat Láďovi. Byla jsem zvědavá, co spolu stále řeší. Protože je Láďa čistá duše, řekl mi to na rovinu.

Matka mu prý začala jeho vztah se mnou rozmlouvat, že jsem prý nevychovaná káča, která neví, co se sluší a patří. Vjel do mě neskutečný vztek, ale Láďa mi řekl, že to mám nechat být, protože matka je prostě taková. Když mě požádal o ruku, přišla mi od ní jen zpráva, že její požehnání nedostaneme a že nikdy nebudu patřit do rodiny. To celé jen kvůli tomu, že jsem jí řekla, ať nás nechá být.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články