Luděk (46): Po dvaceti letech začaly manželce vadit moje chlupy. Navrhla řešení, které odmítám

Luděk (46): Po dvaceti letech začaly manželce vadit moje chlupy. Navrhla řešení, které odmítám

Pan Luděk zná svoji ženu už dvacet let a za celou dobu ho nenapadlo, že kdyby se někdy měli rozvést, budou na vině jeho chlupy. Ty se znenadání jeho manželce přestaly líbit a dala mu nůž na krk.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 21. 02. 2021 08:30

Já jsem byl chlupatý odjakživa a moje žena Lenka mi dokonce na první schůzce říkala, jaký jsem krásný medvídek. Dávala mi různé přezdívky a ani jednu nemyslela zle. Naopak. „Ty jsi můj chundelatý miláček,“ říkala mi. Kolikrát mi přejížděla prsty po hrudi nebo rukách a říkala, jak je to příjemné. Nyní ale otočila.

Ty ses narodil se svetrem, říkala mi

„Teda dneska je ale zima, ale to ty necítíš, co? Ty ses se svetrem vlastně narodil,“ rýpala do mě. Nejdříve jsem se tomu smál, ale ona brzy přitvrdila. „Jde z tebe strašný horko, to dělaj ty tvoje chlupy,“ odsunula se ode mě s odporem. Nechápal jsem, co to do ní vjelo. „Vždycky se ti to líbilo,“ namítl jsem, ale ona mě velice rychle zpražila: „Tak snad můžu změnit názor, ne?“

Moje chlupaté tělo je každodenní téma. Už mě to přestává bavit. Po jedné ostřejší výměně názorů jsem jí naznačil, že taky nekomentuji její ochlupení, které pravidelně v zimě zanedbává. To byla ale voda na její mlýn.

„Tak fajn, já se jdu oholit, ty pojď taky!“ vstala a šla do koupelny. Když jsem se za ní přišel pobaveně podívat, najednou ke mně přiskočila a holicím strojkem mi přejela po paži.

Odmítá spát s gorilou

Než jsem stačil uhnout, oholila mi asi třícentimetrový pruh. Pak dostala záchvat smíchu. „Teď už to musíš oholit celé, abys nevypadal jako blbec,“ smála se. Já jsem to ale neměl v plánu. Lenka se strašně naštvala a od té doby se mnou vede válku.

Odmítá mi dávat pusu, o sexu ani nemluvě, protože přece nebude spát s gorilou. Pokaždé, když mám krátké triko, nezapomene pronést nějakou uštěpačnou poznámku, jak jsem nechutný, a tudíž nepřitažlivý. Už jsem toho měl plné zuby, takže jsem za ní po pár dnech přišel, abychom se udobřili, ale její verdikt zněl jasně: „Buď ty chlupy shodíš, nebo o mě přijdeš.“

Vážně nerozumím tomu, co ji k takovému postoji vede, dvacet let jsem byl roztomilý medvídek, ale najednou nejsem přitažlivý? Já se ale nehodlám holit ani depilovat, nehodlám s tím dělat vůbec nic. Rád bych, abychom se zase vrátili tam, kde jsme byli. Bohužel Lenka si pořád mele svou.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články