Ludmila (31): Nevěru obvykle netoleruji, ale když mě manžel podvedl, nevadilo mi to

žena
Zdroj: Freepik.com

Ludmila se velmi bláznivě zamilovala do muže, který ji uchvátil svým bezprostředním stylem života. To, že budou později manželé, nenapadlo asi ani jednoho z nich. Vše se tvářilo naprosto dokonale, až do jedné chvíle. Ludmila odhalila, že její milovaný manžel ji podvádí. Když zjistila, s kým, byla velmi zvědavá. Kdo byl tím třetím v jejich vztahu?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 13. 09. 2020 16:30

S Lukášem (35) jsme se seznámili za velmi divokých okolností. Byla to oslava mé kamarádky, která v tom čase slavila čtvrt století. Alkohol tam tekl proudem a my po sobě koukali jako divoká zvěř. Sex s ním byl něco neuvěřitelného. Probudil ve mně šelmu, o které jsem ani já nevěděla.

Zvláštní nevěra

Upřímně, nečekala jsem z toho lásku. Já v té době žila sílou okamžiků a nikoho jsem nehledala a možná ani nechtěla. On byl ale tak velmi vášnivý a živý člověk, že jsem se nakonec přece jen zamilovala. Je zvykem, že po pár letech taková vášeň opadne a zajede se to do určitých kolejí. U nás tomu tak nebylo ani po třech letech. Cítila jsem se stále velmi žádanou a uctívanou. Skoro jsem začala přemýšlet nad tím, jaké by to bylo, kdybychom se vzali. I na to došlo. Svatba v našem pojetí byla jen další divoká party. Naučil mě žít víc volněji a svobodněji. Velmi se mi to líbilo. Byly dny, kdy jsem díky němu měla pocit, že dokážu i létat.

Udeřil pátý rok našeho vztahu a přišla krize. Plížila se velmi nenápadně. Najednou jsme na sebe neměli tolik času, on byl stále v práci a já si jela ten svůj život plný volnomyšlenkářských zážitků. Zcela náhodu jsem přišla na to, že nejsem v jeho srdci jediná. Dostala jsem přímý zásah do srdce.

Odhalil se on sám, když přišel domů a šel rovnou do sprchy. Běžela jsem za ním, že se společně osprchujeme. Už v tu chvíli byl velmi divný a snažil se z toho vykroutit. Nikdy předtím mě neodmítl. Začala jsem ho svlékat. Neměl na sobě spodní prádlo. Na otázku, proč, mi nedokázal odpovědět.

Probudil ve mně ještě větší zvědavost

Možná sám uznal, že nemá cenu lhát. Na moji otázku, s kým byl dnes odpoledne, mi sklesle řekl, že mu to stejně neuvěřím. Bylo po erotické chvilce a já čekala, co z něj vypadne. Přiznal se mi, že není tak zcela heterosexuál.

Pak mi začal vyprávět o tom, jak před lety zjistil, že ho přitahují i muži. K našemu vztahu má ještě pánskou bokovku.  Přiznám se, že se mi možná trochu ulevilo, že to není žena. Sama jsem si položila otázku, zdali to vůbec považuji za nevěru. Nejhorší na tom bylo, že mi to nepřišlo ani zvláštní, byla jsem spíše zvědavá, kdo to je. Byl to letitý kolega z práce, kterého zná roky. Viděla jsem na něm, že se bojí, jak zareaguji.

Možná se mi bude někdo divit, ale mně to nevadí. Každý jsme nějaký. Dokonce i chápu, proč mi to neřekl na začátku, kdo by totiž takovou věc snesl na první schůzce?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články