Robert (35): Žena mi přišla na nevěru s kolegyní a zachovala se tak, že se cítím hrozně

žena
Zdroj: Freepik.com

Robert vedl spokojený život, měl krásnou ženu, malého syna a v práci se mu také dařilo. Jenže podlehl pokušení a pomiloval se s mladší kolegyní a bohužel, stalo se to pravidlem. Jeho žena na nevěru přišla a místo toho, aby Roberta vyhodila, rozhodla se celou situaci vyřešit jinak. Jak tento příběh dopadl?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 08. 2020 16:30

Jmenuji se Robert a byl jsem nevěrný své ženě Saše (33). Nemůžu říct, že by mi doma něco chybělo, naopak. Měl jsem všechno, co mi ke štěstí mohlo stačit. Krásnou starostlivou ženu, zdravého syna, dobrou práci. Přesto jsem začal manželku podvádět.

Mladá holka mi zamotala hlavu

Pracuji v kolektivu, kde je kolem mě hodně mladých žen. A to může být pro chlapa docela těžké. Nejde se s nimi nebavit, přehlížet signály, které k vám vysílají. Jedna z nich, Pavla (25), velmi atraktivní mladá kočka, se mnou neustále flirtovala. Odolával jsem dlouho, až jednou, když jsme museli v práci dodělat inventuru, jsme tam zůstali do noci jen my dva. Vyjela po mě tak rychle, že jsem nad ničím nepřemýšlel a velmi bouřlivě jsme se pomilovali. Výčitky mě dostihly už cestou domů a ještě víc, když jsem otevřel dveře ložnice a viděl svoji krásnou ženu, jak spí a vedle sebe má našeho syna. Otevřela oči a ještě mě litovala, že jsem tam byl tak dlouho. Kdyby jen tušila.

S Pavlou jsme se začali milovat na různých místech na pracovišti, kdy to jen bylo možné, bylo to vzrušující, ale neměl jsem v plánu rodinu opustit.

Moje žena se zachovala tak, jak jsem nečekal

Saša jednou při příchodu z práce seděla v kuchyni, pila kávu a řekla mi, ať se posadím. Zcela vyrovnaně mi řekla, že ví, že mám milenku. Mlčel jsem. Mluvila dál, požádala mě, abych neničil rodinu, že ona sama je z rozvedené rodiny a ví, jaké to je žít bez otce. Měla ještě jedno přání, abych to dělal tak, aby to nevědělo okolí, nerada by, aby si na ni lidé ukazovali prstem.

Jako poslední větu mi řekla: ,, Miluji tě, jsi muž mého života.“ Přiznám se, že tato reakce pro mě byla stokrát horší, než kdyby na mě křičela, balila mi kufry a házela po mě talíře. Dohnalo mě svědomí až do morku kostí. Uvědomil jsem si, že mě vážně miluje tak moc, že se rozhodla tolerovat mi nevěru a dál se mnou zůstane.

Oproti tomu na mě Pavla začala tlačit, abych podal žádost o rozvod, že ji nebaví se schovávat, a dala mi nějaký čas, nebo to řekne mojí ženě. Nemusel jsem se bát, protože moje žena to věděla a navíc, jak se ukázalo, ta mě skutečně milovala, protože chtěla udržet rodinu za každou cenu. Pavla skutečně moji ženu navštívila, ale nepochodila, protože Saša jí s patřičnou grácií vysvětlila, jak se věci mají.

S Pavlou jsem to ukončil a nechal jsem se přeložit na jiné oddělení, aby mi mohla moje žena zase začít věřit. Už nikdy takovou chybu neudělám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články