Magda (26): Přítel se před kamarády chová úplně jinak, začal mě dokonce ponižovat

Magda (26): Přítel se před kamarády chová úplně jinak, začal mě dokonce ponižovat
Zdroj: Pexels

I legrace a vtipy mají své meze. Přítel slečny Magdy ale tyto hranice nezná. A pořádně ji tím dokáže vytočit. Má vztah založený na zesměšňování budoucnost?

Natálie Volfová
Natálie Volfová 01. 07. 2022 10:00

Petr (25) je ve společnosti jako ryba ve vodě. Vždy jsem na něm tuto vlastnost obdivovala. Nevadilo mu jít mezi úplně cizí lidi a být tam hvězdou večera. Okouzloval je svými historkami i vtipy. Neměla jsem s tím problém do té doby, než jsem se stala součástí jeho vtípků.

Z románku byla najednou láska

Chodíme spolu jen krátce, něco přes půl roku, ale i to mi stačí, abych si na Petra vytvořila názor. Nejdřív jsme spolu chodili jen pro zábavu, nebyla mezi námi žádná zamilovanost nebo něco víc. Šlo především o sex a trochu zábavy. Postupně jsme si začali být bližší a trávili jsme spolu víc času.

Už nějakou dobu spolu chodíme i mezi naše kamarády a vystupujeme jako pár. Byl to velký krok a pro nás oba to znamenalo hodně. Konečně jsme se vztahem vyšli na světlo.

Před kamarády se úplně změní

Začínám ale být značně znepokojená tím, kam se to vyvíjí. Petr je mezi kamarády úplně jiný, jako by se z něho stal naprosto odlišný člověk. Někdy ho nepoznávám. Když jsme sami, je ke mně milý a citlivý, jen co vyjdeme do společnosti, už pro něj neexistuji. Nebo si ze mě přede všemi střílí.

Když jsme byli posledně mezi kamarády, překročil únosnou hranici. Dělal si před nimi ze mě legraci. Popichoval mě, dělal vtipy na můj účet a dokonce z mého vzhledu. Především z toho, jak pořád chodím cvičit, ale nikdy nic nezhubnu, protože skončím v cukrárně. Ostatní se velmi dobře bavili na můj účet. Ale pro mě to bylo k nesnesení.

Řekla jsem mu, co mi vadí

Když jsme osaměli, hned jsem mu jeho chování vyčetla. „Nechtěl bys s tím přestat? Nemusíš si ze mě přede všemi utahovat. Fakt mi není příjemné, když mě takto ponižuješ,“ řekla jsem mu přímo. „Ale prosím tě, je to legrace. Všichni to tak berou. Nebuď taková citlivka,“ odpověděl mi.

Dál už se o tom se mnou odmítl bavit. Mně to ale stále vrtá hlavou. Vadí mi, jak se ke mně ve společnosti chová. A ještě víc mi je nepříjemné, že i když mu řeknu, co mě trápí, přehlíží to. Bojím se, že vztah s ním nemá dlouhou budoucnost. Já tady nejsem nikomu pro legraci.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články