Marika (25): Po roce vztahu jsem se dověděla zdrcující pravdu o příteli. Ani nezastíral, jaké se mnou měl plány

Marika (25): Po roce vztahu jsem se dověděla zdrcující pravdu o příteli. Ani nezastíral, jaké se mnou měl plány
Zdroj: Freepik

Marika se zamilovala do Theodora na první pohled. Zcela propadla jeho kouzlu. Téměř rok netušila, jaké s ní má záměry. Když jí je prozradil, málem se zhroutila.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 17. 08. 2021 08:00

Vždycky se mi líbili starší muži. Když jsem narazila na Theodora, kterému bude za dva roky čtyřicet, zcela jsem propadla jeho šarmu. Z jeho vybraného chování se mi podlamovala kolena. Okamžitě jsem věděla, že mu nedokážu odolat.

Velmi rychle jsem se zamilovala

Na první rande přišel s růží a v saku. Vnímala jsem to celé tak, že o mě má velký zájem. Všude mi otvíral dveře, pomáhal mi z kabátu a odsouval židli od stolu. Pořád se mi dvořil. Nikdy předtím jsem nic takového nezažila. Když došlo na první pozvání k němu domů, dala jsem si velmi záležet, abych vypadala k světu. Důkladná depilace mi zabrala dvě hodiny.

Jeho byt byl vyzdobený kvítím, všude svíčky. Připadala jsem si jako Alenka v říši divů. Žádný muž předtím si nikdy takovou škodu nedělal. Milování bylo intenzivní a smyslné. Několikrát jsem se ocitla v absolutní euforii. Jeho nebývalé praktiky mě rozpalovaly. Zajímalo mě, kde pochytil takové zkušenosti.

Velmi rychle jsem se do něj zamilovala. Počítala jsem minuty do dalšího setkání. V práci jsem se nebyla schopná pořádně soustředit. Jakmile mi od něj přišla zpráva, zasněně jsem si ji přečetla. Každé setkání bylo jiné, ale krásné. Po ulicích jsem chodila jako královna, které patří svět.

Po nějaké době jsem začala mít pochyby

Theo musel čas od času odjet na služební cestu. Ty dny pro mě byly dlouhé a bezvýznamné. Díky bohu, že existují telefony. Pořád jsme si psali. Každý večer jsme si volali a zkoušeli sex po telefonu. I na dálku mě dokázal uspokojit. Byla jsem v tom až po uši. V životě by mě nenapadlo, že mě co nevidět čeká tvrdý návrat do reality.

Postupně mi začalo vrtat hlavou, proč se náš vztah neposouvá dál. Já už si malovala, jak si naházím věci do krabice a nastěhuji se k němu. On ale nic takového zatím neplánoval. Tvrdil, že nechce nic uspěchat. Zkrátka mu jistá svoboda vyhovovala. Jenže my ženy chceme hnízdit. Hodlala jsem to vzít z jiného konce, tak jsem mu navrhla seznámení s rodiči.

Matka už byla velmi nedočkavá, kdo je ten pan dokonalý. Ani to se mu ale nezamlouvalo. Seznámení s rodiči považoval za zastaralé. Dostavily se pochyby a já musela vědět, na čem jsem. Na rovinu jsem se ho zeptala, jak náš vztah vidí do budoucna.

Řekl mi, že jsem pro něj byla jen trofej do sbírky

Theo se s tím moc nepáral a šel s pravdou ven. ,,Nejsem ten, za koho mě možná máš. Sbírám ženy jako trofeje. Ty jsi v mém seznamu číslo osmdesát jedna,“ vysvětlil mi a mně došel dech. ,,Tomu asi nerozumím. Šlo ti jen o sex?“ snažila jsem se pochopit, co mi říká. ,,Přesně tak. Mám takové svoje pravidlo. S žádnou ženou nejsem déle než rok. To znamená, že náš čas se pomalu, ale jistě krátí,“ dodal.

Sevřel se mi žaludek, chtělo se mi zvracet. ,,Můžeme se ještě naposledy pomilovat, než půjdeš,“ navrhl a to už do mě vjel vztek. Ztratila jsem rok života s někým, pro koho jsem byla jen číslo. Sběratelský kousek. Stydím se za sebe, že jsem to neprokoukla dřív. Na svoji obhajobu ale musím říct, neměla jsem šanci. Theo je prvotřídní herec. Ponaučení pro příště - jakmile je chlap podezřele zdvořilý, beru nohy na ramena.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články