Martin (26): Přítelkyně si pro mě o víkendu přichystala překvapení. Málem jsem šel do mdlob

Martin (26): Přítelkyně si pro mě o víkendu přichystala překvapení. Málem jsem šel do mdlob
Zdroj: Freepik

Martin je vysazený na tmavovlasé ženy. Je to jeho skrytá úchylka. Nina, do které se bezhlavě zamiloval, přesně splňovala jeho požadavky. Jenže stačil jediný víkend, aby bylo všechno jinak.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 25. 01. 2022 13:00

Už ve školce se mi jako malému líbily holčičky s tmavými vlasy. Ty, co je měly skoro černé, si hned získaly moje srdce. Tato specifická věc mi zůstala až do dospělosti. Nedávno jsem se seznámil s Ninou. Její havraní vlasy mi zcela učarovaly.

Mám rád jen tmavovlasé ženy

Je to tak. Jsem vysazený na černovlásky. Může kolem mě projít sebehezčí blondýna a se mnou to ani nehne. Navíc se ukázalo, že se brunetami vycházím na jedničku. Jestli to má nějakou spojitost, sám nevím. Zkrátka když mám mít vedle sebe nějakou ženu, musí mít tmavé vlasy.

Je mi skoro třicet a pár holek už jsem měl. Jakmile jsem to zkusil s nějakou světlovláskou, vztah nikdy nevydržel dlouho. Po čase jsem to vzdal a oslovoval jen ty tmavovlasé. Když jsem poznal Ninu, byla dokonalá. Jako člověk, žena, ale hlavně měla po zadek dlouhé vlasy černé jako noc.

Všechno nám dokonale klapalo. Dokonce jsem ji po třech měsících představil našim. To jsem udělal zatím jen se dvěma ženami. Nina věděla, že je to pro ni pocta. Totálně jsem se do ní zamiloval. Už jsem si v představách maloval naši budoucnost - baráček, děti a klidný život. Možná by to i vyšlo, kdyby neudělala tu fatální chybu.

Moje partnerka byla dokonalá, ale zkazila to

Po roce, kdy jsme spolu byli, jsem měl poprvé odjet na celý víkend pryč. Těžko se mi od Niny odcházelo, ale o to víc jsem se na ni těšil. Kdyby mi jen naznačila, co si na mě přichystala... Po návratu domů mě čekal šok. Ona si ty krásné černé vlasy ostříhala na mikádo.

To bych možná ještě skousl, kdyby si nezměnila barvu vlasů na platinovou, což je pro mě něco zcela nepochopitelného. Přesně taková barva se mi na ženách nelíbí, co hůř, vyloženě se mi hnusí. ,,Cos to provedla?“ reagoval jsem zbrkle. ,,Tobě se to nelíbí?“ zatvářila se zklamaně. ,,Nebudu ti lhát. Nelíbí, je to hrozný,“ vmetl jsem jí do tváře.

,,Já si to ale nechám. Teď ty vlasy odbarvením a následným barvením dostaly docela kouř,“ dorazila mě. ,,Proč jsi to udělala? Měla jsi tak krásnou barvu vlasů,“ nechápal jsem to. ,,Vždycky jsem chtěla být blond. Linda mi pomohla vlasy odbarvit a když mi ukázala tu platinu, měla jsem jasno,“ odvětila a hrábla si do vlasů.

Možná se s ní kvůli změně barvy rozejdu

A od té chvíle prochází náš vztah krizí. Je mi jasné, že příčinou jsem já, ale nemohu si pomoci. Najednou se mi Nina vůbec nelíbí. Mám pocit, že se snad i chová jinak. Vždycky, když se na ni podívám, vjede do mě vztek. Navrhnul jsem jí, že jí klidně zaplatím úpravu v nějakém lepším salónu. To ale nechce.

Ona je takto spokojená. Takže je to na mně. Buď se přes to přenesu, nebo vztah ukončím. Zatím to vypadá na variantu B. Jsem asi fakt divný, ale prostě to beru jako podraz. Mohla se aspoň poradit nebo se zeptat, co si o tom myslím. Uvidíme, ještě ji zkusím chvíli zpracovávat, ale pokud si nedá říct, bude muset jít.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články