Melánie (41): Odhalila jsem mužovo tajemství. A zničila prý tak všechno, co mezi námi bylo

Melánie (41): Odhalila jsem mužovo tajemství. A zničila prý tak všechno, co mezi námi bylo
Zdroj: Freepik

Zjištění, že ten, s kým roky sdílíte domácnost, má ještě jeden život, je víc než zničující. Něco takového se přihodilo i Melánii. Měla podezření, že ji manžel podvádí, a tak jednoho dne potají sedla k jeho počítači. To, co tam našla, jí vyrazilo dech.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 09. 02. 2022 10:00

Ještě teď se z toho snažím vzpamatovat. Zhruba před rokem a půl jsem pojala podezření, že Bořek někoho má. Choval se jinak než obvykle. Při vhodné příležitosti jsem mu projela počítač a nestačila se divit. Moje podezření se potvrdilo. Ovšem to, že jeho milenkou je muž, mě položilo.

Zvládli jsme dvě větší krize

Bořek je skvělý táta. Máme spolu dva syny. Co se týče nás dvou, zažili jsme několik manželských krizí. Jednu, tu větší, způsobila jeho práce. Byl od rána do večera pryč. Na mě neměl čas. Trvalo to dva roky. Pak změnil zaměstnání a z nás se zase stala šťastná rodinka.

Druhá větší krize přišla v době, kdy Bořek holdoval alkoholu. Ani tehdy jsem od něj neodešla. Naopak. Podala jsem mu pomocnou ruku. Nějaký čas se ambulantně léčil. I když to nebyla procházka růžovým sadem, společně jsme to zvládli. Upřímně, už jsem si myslela, že bude klid a my snad budeme normálně žít.

Zjevně jsem ale v minulém životě byla vrah, jinak si neumím vysvětlit to, co se mi teď děje. Už nějaký čas jsem Bořka podezírala, že někoho má. Začal se jinak oblékat, více cvičit. Často se zavíral do pokoje k počítači a nikdo k němu nesměl. V tu chvíli vás napadne jediné: má milenku. Pustila jsem se tedy do pátrání.

Odhalila jsem pravdu o svém muži

Když jsem dostala příležitost projet mu počítač, udělala jsem to. Našla jsem složky plné fotek penisů. V dalších jsem objevila svého manžela v obležení cizích nahých mužů. Na všech snímcích vypadal tak šťastně! Mně se u toho zvedal žaludek. Pořád jsem nechtěla nahlas vyslovit, co to znamená.

,,Můj manžel je gay,“ potlačovala jsem tu myšlenku. Musela jsem vědět proč. Nechala jsem se u svého šmírování schválně nachytat. Bořek byl v šoku. ,,Hledala jsi, co jsi našla?“ začal. ,,Ani ne. Tohle je příliš velké sousto,“ odvětila jsem a pohlédla na monitor.

,,Ty jsi gay? A jak dlouho?“ začala jsem se vyptávat. ,,Proč jsi to nenechala tak, jak to je?“ zuřil. ,,Proč ses musela šťourat v něčem, do čeho ti nic není?“ uhodil na mě. ,,Jak že mi do toho nic není? Jsi můj manžel. Spíš s muži. To je asi i moje věc, nemyslíš?“ křičela jsem. ,,Všechno jsi zkazila. Mohlo to zůstat utajené. Šťastní bychom byli všichni,“ uzavřel naši debatu.

Sex s muži nepovažuje za důvod k rozvodu

Po pár dnech jsme si znovu promluvili. ,,Nemůžu v takovém vztahu zůstat,“ spustila jsem. ,,Proč? Já ty muže nemiluji. Jen mě to baví. Mělo to být moje tajemství,“ prosil. ,,Přemýšlel jsi někdy nad tím, jak mi bude, až to zjistím? Nebos myslel zase jenom na sebe?“ zlobila jsem se, ,,po tom všem, co jsem pro tebe udělala, je tohle bodnutí přímo do srdce.“

Bořek mě žádá, abych neodcházela a nerozbíjela rodinu. On má vážně pocit, že za to mohu já. Přitom je to on, kdo se věnuje dosti podivné zálibě. Nechci odejít jenom kvůli dětem. Říkám si ale, nemají i ony právo vědět, kým je ve skutečnosti jejich otec? Zatím v manželství setrvávám, ale to jen proto, že potřebuji čas, abych se správně rozhodla. Možná by mi stačilo, kdyby Bořek uznal, jak moc mi ublížil.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články