Mirek (29): Po roce vztahu jsem zjistil, s kým se předtím muckovala moje přítelkyně. Chtělo to pořádného panáka

Mirek (29): Po roce vztahu jsem zjistil, s kým se předtím muckovala moje přítelkyně. Chtělo to pořádného panáka
Zdroj: Freepik

Mirek chodí už rok s Bětkou, kterou považuje za ženu svého života. Dohromady je dal jeho dobrý kamarád Honza. Právě ten se mu před časem přiznal, že s Bětkou kdysi něco měl. A nebyl jediný...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 25. 03. 2023 13:00

Už rok chodím s Bětkou (27), do které jsem bláznivě zamilovaný. Je to slunce mého života. Myslel jsem si, že jí mohu věřit. Teď se ukázalo, že než si začala se mnou, líbala se s dvěma kluky, které považuji za své nejlepší kamarády. Ti se opili a řekli mi to. A já jsem teď na rozpacích.

Kamarád mě dal dohromady se skvělou dívkou

K našemu seznámení dopomohl kamarád Honza (31), který slavil kulatiny. Pozval třicet svých známých a mezi nimi byla i Bětka. Během večera jsme se dali do řeči a já se do ní zakoukal. Na nic jsem nečekal a už na druhý den jsem ji pozval na rande. To jsme si náramně užili romantickou procházkou po pražské náplavce.

Už po týdnu jsme tvořili zamilovaný pár. Kluci, Honza a Matěj (29), což jsou moji velmi dobří kamarádi, mi fandili, aby mi to s ní vyšlo. Bětka byla podnikavá dívka, pořád jsme někam jezdili. Třeba jsme se v pátek odpoledne sbalili a jeli do neděle brouzdat po horách.

Po jejím boku jsem měl pocit, že konečně žiji. Moji rodiče si ji zcela zamilovali. Mamce padla hned do noty a říkala mi, že se jí mám držet. Stačilo mi pár měsíců, abych věděl, že právě Bětku si chci jednoho dne vzít a strávit s ní zbytek života. Všechno nasvědčovalo tomu, že by nám to mohlo vydržet.

Kamarádi se mi k něčemu přiznali

Teď jsou ale moje představy v troskách. Minulý měsíc jsme měli s klukama pánský večer u karet. Koupili jsme si láhev whisky a celý večer prokecali. Všichni jsme měli docela slušně naváto, což klukům rozvázalo jazyk. Vyprávěli jsme si různé historky o ženských. Došlo i na Bětku.

„Stejně máš, kámo, štěstí, že si vybrala zrovna tebe," spustil Honza. „To jo, taky bych ji bral," doplňoval ho Matěj. Jak to myslíte, že si vybrala zrovna mě?" znejistěl jsem. Oba se na sebe podívali, pak si vzal slovo Matěj. Než jste spolu začali chodit, oba jsme s ní něco měli," řekl tiše. Něco měli?!?" tápal jsem.

„Asi měsíc před tou oslavou po mě vyjela," přiznal se Honza. Nakonec ale došlo jen na líbačku," řekl a mně se sevřel žaludek. My jsme zašli o kousek dál, ale nic víc z toho nebylo," přidal se Matěj. Jak dál? Co to má znamenat? Vy jste měli něco s mojí holkou? Proč mi to nikdo neřekl dřív?" zuřil jsem. Na to jsme si dali všichni panáka a já měl o čem přemýšlet.

Bojím se jí na to zeptat

Druhý den ráno jsem to celé chtěl slyšet znovu. Kluci potvrdili, že to Bětka zkoušela na oba. Honza měl v té době přítelkyni, takže to nenechal zajít daleko. Matěj ale překonal druhou metu. A já se cítím být podvedený. Rok chodím s někým, kdo to zkoušel i na moje kamarády. Je jedno, že jsme se v té době neznali.

Myslím si, že mi to měla říct. Jsou věci, které by si lidé měli říkat hned na začátku vztahu. Teď mám z toho takový zvláštní pocit. Zatím jsem se jí na nic neptal. Možná proto, že ani nevím, co chci vlastně slyšet. Doufám, že nejsem jen další pokusný králík a myslí to se mnou vážně. Mám ji totiž vážně rád.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články