Mirka (47): Je to až vtipné, kdo a za jakých okolností se stal mým milencem

Mirka (47): Je to až vtipné, kdo a za jakých okolností se stal mým milencem
Zdroj: Unsplash

Jednoho dne Mirce zavolal neznámý muž. Tvrdil, že jeho manželka udržuje poměr s jejím manželem. Dokud neviděla fotky, které to jasně dokazovaly, nevěřila mu. Nejprve společně spřádali plány, co budou dělat. Nepočítali ale s tím, že mezi nimi přeskočí jiskra.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 28. 06. 2021 08:00

Vždycky jsem si říkala, že kdybych zjistila, že mi můj manžel zahýbá, tak ho opustím. Nevěra je pro mě něco, co v manželství opravdu nechci. A světě div se, skutečně se ukázalo, že mě Lukáš podvádí. Nepřišla jsem ovšem na to tak úplně sama.

Ozval se mi manžel milenky mého muže

Jednoho dne mi zazvonil telefon. Na druhé straně se ozval neznámý muž. ,,Dobrý den, paní Veselá, dovolte mi, abych se vám nejprve představil,“ začal náš hovor. ,,Co mi chcete?“ štěkla jsem na něj. ,,Jmenuji se Radek. Volám vám, abych vám řekl, že moje žena má poměr s vaším manželem,“ oznámil mi. Myslela jsem si, že jde o hloupý vtip a hovor beze slova ukončila.

,,To jsou dneska lidi,“ pronesla jsem a dívala se dál na televizi. Jenže červíček mi v hlavě už hlodal a já tomu muži zavolala zpět. ,,Jak jste na to přišel, že je to zrovna můj manžel?“ položila jsem mu otázku. ,,Jsem rád, že voláte zpět. Mohli bychom se sejít? Nerad bych to řešil po telefonu,“ navrhl schůzku na druhý den.

Před Lukášem (51) jsem mlčela. Když jsem přišla do kavárny, u stolu seděl nervózní muž. Zvedl se, aby mi odsunul židli. Mlčky jsem usedla a čekala, co mi řekne. On sáhl do tašky a vytáhl fotografie. Na nich byl můj manžel v obětí cizí ženy. Některé fotografie hovořily jasně. Na místě jsem se rozbrečela. ,,Jak mi to mohl udělat?“ zeptala jsem Radka.

I já začala manžela podvádět

,,Jsme na tom stejně. Já jsem žil v tom, že nám doma všechno klape. A pak tohle,“ pronesl a zadíval se na fotky. Poděkovala jsem mu za informace a šla domů. Promítala jsem si poslední měsíce. Jak to, že jsem nic nepoznala? Lukáš nejevil jedinou známku toho, že by někoho měl. Maskoval to vážně skvěle. Nevěděla jsem, jak mám vlastně s nově získanou informací naložit.

Z přemýšlení mě vytrhla SMS zpráva od Radka: ,,Jak vám je?" Ve své podstatě jsem měla vztek i na něj. Nebýt jeho, mohla jsem dát žít v iluzi, jak mám spokojené manželství. Ve své odpovědi jsem se ho zeptala, co budeme dělat. Radek mě pozval na skleničku. Do nekonečna jsme probírali, jak nám to naši partneři mohli udělat.

Po třech měsících pravidelných schůzek jsem se přistihla, že je mi s Radkem dobře. Ba přímo báječně. Poprvé jsme se políbili na 1. máje před třemi lety. Přeskočila mezi námi jiskra. Nakonec se stalo něco, s čím jsem nepočítala. Já, typická moralistka, jsem začala manžela podvádět. Je vážně úsměvné, že zrovna s mužem manželovy milenky.

Pokud to praskne, vinu svedu na manžela

Lukáš podle všeho nic netušil. Dál se občas věnoval své milence. Vlastně jsme s Radkem řídili podle nich. Jakmile se manžel vytratil se slovy, že jde na tenis, hned jsem volala Radkovi. Po městě jsme se veřejně neukazovali. Tajně jsme se scházeli v malém penzionu. Nejsem hrdá na to, co dělám, ale pokud to jednoho dne praskne, vinu ponese především Lukáš.

Nebýt jeho poměru s Janou, nikdy bych Radka nepoznala. Možná jde i o něco víc než jen o sex. Nicméně v jedné věci mám jasno. Rozvádět se nebudu. Užívám si to, že o mě stojí i někdo jiný než manžel. Možná mě Lukáš podvádí ze stejného důvodu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články