Miroslava (68): Snacha je extrémně nepořádná. Soužití s ní je pro nás peklo

Miroslava (68): Snacha je extrémně nepořádná. Soužití s ní je pro nás peklo
Zdroj: pixabay.com

Miroslava žije s manželem Josefem (70) a synem Jirkou (40) v menším domku na vesnici. Jirka si našel přítelkyni Báru (32), která nemá nejlepší pověst a Miroslava před ní byla z mnoha stran varovaná. Miroslava se ale rozhodla dát Báře šanci a nastěhovat si ji do domu. Teď ale svého rozhodnutí hořce lituje...

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 17. 06. 2020 07:30

 

Žiji s manželem a synem v domku na vesnici. Syn si po rozchodu s bývalou přítelkyní nemohl delší dobu nikoho najít, až přišel s tím, že se dal dohromady s Bárou. U nás na vesnici se nic neutají, proto vím, že o Báře kolují různé řeči, které nejsou zrovna lichotivé. Řada známých mě před Bárou varovala, ale já jsem se rozhodla jí dát šanci, proto když mi syn oznámil, že by byl rád, kdyby s námi začala Bára bydlet, nebyla jsem s manželem proti.

Bára měla ve své půlce domu hrozný nepořádek

Bára si sebou přivedla dva psy, které téměř nechodí venčit, proto ve dvou pokojích, které se synem obývají, byl za chvíli silně pomočený koberec a nebyla nouze ani o pár exkrementů na podlaze. Když jsem to viděla, dala jsem najevo, že tohle není možné, aby bylo všechno pomočené od psů, a Bára by měla chodit své psy častěji venčit. Té se ale do ničeho nechtělo, takže psi teď tráví většinu času na zahradě nebo je jdu vyvenčit já.

Potkani mi lezou na nervy

Nemám myši a podobné tvory zrovna v lásce, proto jsem nebyla nadšená, když si Bára přinesla domů několik potkanů. Doufala jsem, že potkani budou převážně v kleci, ale opak byl pravdou. Bára nechala potkany klidně pobíhat po pokoji, takže sedačka i koberec nasákly jejich močí, která odporně páchne. Nejhorší bylo, když se mi potkan proběhl po kuchyni. To už jsem nevydržela a šla jsem rovnou za Bárou, aby potkany zavřela do klece nebo je pokud možno nějak ohlídala. Té to ale bylo úplně jedno.

Je prostě líná

Bára má v pokojích, kde s Jirkou bydlí, neskutečný nepořádek. Není schopná ani vyprat, proto jim prádlo obhospodařuji já, přestože bych vůbec nemusela. Stejně je to i s vařením. Se synem jsem se rozhodla o celé věci promluvit, ale ten mi odpověděl, že Báru miluje a nehodlá prakticky nic řešit. Já mám bohužel svázané ruce, protože polovina domu je našeho syna. Přesto pro mě a pro manžela je soužití s Bárou naprosto příšerné.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články