Monika (25): Našla jsem chlapa svých snů. Ale jako všechno v mém životě, i toto má háček

Monika (25): Našla jsem chlapa svých snů. Ale jako všechno v mém životě, i toto má háček
Zdroj: Freepik

Monika má za sebou už několik vztahů, které vždy skončily nevalně. Když poznala Mirka, doufala, že s ním to bude jiné. Zprvu se zdálo, že je všechno zalité zalité sluncem. Až když došlo na první milování, ukázalo se, kde bude problém.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 05. 2021 10:00

Není to tak dlouho, co jsem zjistila, že u mě nikdy nemůže jít nic hladce. Když už se zdálo, že jsem našla skvělého chlapa, přišel velmi nečekaný problém.

Konečně jsem našla pořádného chlapa

Do svých dvacátých pátých narozenin jsem stihla čtyři vztahy. Už jsem pomalu přestávala věřit, že na mě někde čeká někdo rozumný. Když mi kamarád nenápadně dohodil Mirka (26), nic jsem si od toho neslibovala.

K mému překvapení to byl ale skvělý chlap. Byl sportovně založený, měl svoje zvyklosti, dobrou práci a vytříbený smysl pro humor. Nejednalo se o žádného gaučového povaleče, což jsem brala za velké plus. Sama jsem poměrně aktivní a musím k sobě mít někoho podobného ražení.

Bylo mi s ním zkrátka dobře. Měli jsme si co říct, nasmáli jsme se spolu. A i když jsme na některé věci měli jiný názor, nebyl to důvod k hádce. Já mám takové svoje vnitřní pravidlo. Sex přichází na scénu až pět měsíců po první schůzce. Kdo to vydrží, tak za to stojí. Kdo ne, však víte. Mirek nikdy netlačil na pilu a mně došlo, jak moc ho mám ráda.

Po sexu s ním mi naskákala vyrážka

Když už svítila pomyslná zelená barva k sexu, pozvala jsem ho k sobě. Milování předcházela romantická večeře a něžné mazlení. Vzrušená jsem z něj byla teda celkem rychle. Tělem mi proudila horká krev. Nemohla jsem se dočkat momentu, kdy ho v sobě ucítím. Ještě předtím jsem se ale musela nabažit toho krásného pevného tělíčka, které na mně leželo.

Sex byl parádní. Mirek na mě šel velmi rafinovaně a k cíli mě dovedl úžasným způsobem. Ovšem už po pár minutách mě začala velmi pálit vagína. Šla jsem se tedy raději umýt, ale nepomohlo to. Během několika minut se mi udělaly dokonce i puchýřky a následně i vyrážka. Dost to bolelo. Měla jsem pocit, že to nevydržím.

Mirek už pomýšlel na druhé kolo, ale já toho nebyla schopna. Náš vztah nebyl ještě tak hluboký, abych mu řekla, co se mi právě stalo. Z dalšího milování jsem se musela vykroutit. Puchýřky s vyrážkou mizely několik dní. Ovšem určité následky jsem měla trvale. Za pár dní jsme se zase chtěli pomilovat. Požádala jsem Mirka, aby si raději vzal prezervativ.

Trpím alergií na jeho sperma

,,Na co? Vždyť bereš prášky, ne?“ zeptal se. ,, Na nic se mě neptej a prostě si ho vezmi,“ požádala jsem ho. ,,Já ho ale nesnesu. Nemám to s tím rád,“ reagoval egoisticky. ,,Já to ale teď bez kondomu dělat nebudu. Mám dole nějakou vyrážku, tak bude bezpečnější, abys tu pláštěnku prostě měl,“ vyzvala jsem ho. ,,Tak pokud tam dole něco máš, tak bude lepší, když půjdeš k doktorovi,“ opáčil.

V tom měl ovšem pravdu. Nicméně ten večer jsme se znovu pomilovali a dle jeho přání bez kondomu. Vyrážka se dostavila znovu a tentokrát i svědila. Hořel mi celý klín. Ráno jsem se rozjela na gynekologii. Po vyšetření a testech jsem se za pár dní dozvěděla nepříjemnou zprávu. Jsem alergická na přítelovo sperma. Takže nám bylo jasně doporučeno používat kondom. Ta horší zpráva je, že to komplikuje početí. Opět to nemohu mít jednoduché.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články