Nicol (27): Přítel má velký problém s hygienou. Když jsem zjistila, jak často se myje, šly na mě mrákoty

Nicol (27): Přítel má velký problém s hygienou. Když jsem zjistila, jak často se myje, šly na mě mrákoty
Zdroj: Freepik

Snad v každém vztahu se dříve nebo později objeví nějaký problém. Třeba Nicol řeší hygienu svého přítele. Samuel nemá potřebu se denně mýt. Pod sprchu vleze sotva dvakrát do měsíce a přijde mu to v pořádku.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 22. 06. 2021 13:00

Jsem v současném vztahu sotva rok a už přemýšlím nad rozchodem. Přitom za tím stojí taková hloupost. Můj přítel Samuel (28) má problém s hygienou.

Přítel má problém s hygienou

Ze začátku jsem žádné podezření neměla. Vždycky, když jsme se viděli, Samuel voněl čistotou. Z oblečení byl cítit prací prášek a po těle se mu příjemně linula vůně mužského parfému. Když jsem u něj doma zdržela i přes noc, vždycky se večer umyl. Dal si sprchu a na čištění zubů také nezapomněl. Zásadní změna přišla ve chvíli, kdy jsme spolu jeli na týdenní dovolenou.

Plánovali jsme společné bydlení, ale řekli jsme si, že náš vztah ještě prověříme právě zmíněným pobytem. Třetí den na chatě už byl Samuel cítit. Jak potem, tak celkové špínou a neumytím. Lákala jsem ho do sprchy pod záminkou sexu. ,,Jsem líný se teď mýt. Nechám to, až se vrátím domů,“ pronesl ve zpoceném tričku.

,,Tak na to zapomeň! Zapluj do té sprchy a hned!“ vyhnala jsem ho z gauče. Velmi neochotně se šel umýt. O tom, že z něj stékala hnědá voda, se bavit raději nebudu. Byla to jeho první a současně jediná sprcha na chatě. Myslím, že jsem měla zbystřit a uvědomit si, že s ním není něco v pořádku. Nicméně jsem to brala tak, že se prostě na té chatě mýt nechce. Nic víc jsem za tím nehledala.

Do sprchy chodí jen dvakrát měsíčně

Po návratu domů jsme byli domluvení, že se během čtrnácti dnů k sobě nastěhujeme. Bydlet jsem šla já k němu. Měl větší byt. Náš vztah jako takový fungoval normálně. Domluvili jsme se na částce, kterou budu platit. Rozdělili jsme si domácí práce i to, kdo kdy bude nakupovat.

Když byl i pátý den po mém nastěhování Samuelův ručník stále nepoužitý, zeptala jsem se ho: ,,Kdy se vlastně myješ? Večer tě neslyším a ráno už býváš pryč.“ On v klidu reagoval: ,,Myju se podle toho, kdy cítím potřebu.

,,A teď to potřebu necítíš? Protože já tě cítím až až,“ řekla jsem s ucpaným nosem. ,,Ale jdi ty, citlivko. Tohle je ještě v pohodě. Spraví to deodorant a parfém,“ smál se.

Mně už tak do smíchu nebylo. Při představě, že strkám do pusy jeho penis, který neviděl vodu skoro týden, se mi udělalo zle. Poprvé od mého nastěhování se k němu se umyl až skoro šestnáctý den. Je fakt, že si vzal na záda pomalu rejžák, oholil se v podpaží a dlouhý čas věnoval svému nádobíčku. Když jsem věšela prádlo, došlo mi, že za těch šestnáct dní byly ve špíně jen dvoje trenky.

Štítím se s ním spát

Šla jsem za ním s další otravnou otázku. ,,A trenky si měníš jak často?“ zeptala jsem se a držela v ruce jedny z těch propocených. ,,Co furt máš?“ vyjel po mně. ,,No, myješ se dvakrát měsíčně, což mi přijde nechutný. A jak se zdá, jedny trenky ti vystačí na týden. Nepřijdeš si někdy špinavý?“ ptala jsem se napřímo.

,,Nevidím důvod, proč bych se měl mít každý den. Je to plýtvání vodou a pro mě i ztráta času,“ odvětil s výrazem, že to myslí vážně. Dal mi jasně najevo, že to nehodlá měnit. Já k němu kvůli tomu získala odpor. Hnusí se mi s ním i sex. Zdá se ale, že ho nezměním.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články