Pavlína (35): Hrátky s milencem v kukuřici nedopadly dobře. Pronásledovalo mě něco děsivého

Pavlína (35): Hrátky s milencem v kukuřici nedopadly dobře. Pronásledovalo mě něco děsivého
Zdroj: Freepik

Když Pavlína vyrazila s milencem na výlet a zastavili u pole s kukuřicí, aby si trochu užili, netušila, jaká hrůza na ni čeká. Ztratila se a začalo ji pronásledovat něco děsivého.

Jana Jánská
Jana Jánská 12. 07. 2023 18:00

S Michalem (40) udržuji přátelsko-milenecký vztah asi deset let. On je ženatý, já vdaná, ale kdysi jsme si slíbili, že to, co je mezi námi, nám nikdy nenaruší soukromí.

S milencem jsem si vyrazila na výlet

Když můj manžel vezl děti na léto k babičce, měl se vrátit až v neděli. Já už věděla, že celý víkend nebudu jen uklízet, ale setkám se také s Michalem. Ten navrhnul, jestli bychom si neudělali výlet k zátoce, kam nechodí moc lidí. Takže by nemělo hrozit, že tam potkáme někoho známého.

Sbalila jsem si tašku s dekou, opalovákem a na sebe hodila tak titěrné plavky, že toho moc nezakrývají. V půl dvanácté jsem se na domluveném místě setkala s Michalem, naskočila k němu do auta a po vášnivé puse jsme vyrazili.

Užívala jsem si letního počasí, jednu ruku položenou na Michalově stehně, a koukala na přírodu. Asi po hodině zastavil u motorestu, kde prý mají vyhlášené palačinky. Připadala jsem si jako puberťačka. Snědla jsem mu všechnu šlehačku a trochu mu mázla na tvář. Pak jsem z něj tu šlehačku setřela, lépe řečeno slízla...

Milování v kukuřici nám překazilo něco děsivého

Koukala jsem na Michala a najednou jsem na něj dostala šílenou chuť. Jakmile jsme opustili motorest, zavěsila jsem se do něj a nepustila ho ani v autě. Hrozně se smál, ale když mi pohlédl do očí, zvážněl. „Hele, kočko, tady se motá spousta lidí. Vydrž chvíli..." pronesl tiše a vyrazili jsme z parkoviště.

Nemusela jsem čekat dlouho. Po pár minutách zastavil u pole s kukuřicí, která mi sice nesahala ani po ramena, ale to stejně nebylo důležité. Z auta jsem byla venku jako první a mířila do pole. Michal ještě šel pohledat v kufru deku. Udělala jsem pár kroků v kukuřici, když se porost za mnou zavřel. A já už neslyšela nic, ani projíždějící auta.

Otočila jsem se, ale najednou se mi zdálo, že rostliny jsou vyšší než já. Padla na mě tíseň. Nadšení z čekání na Michala vystřídal neklid. „Michale?" ozvala jsem se nesměle. Ale bylo ticho. Pak jsem zezadu zaslechla zvuk. Srdce mi poskočilo. Něco se prodíralo ke mně a do toho se ozývalo podivné mručení...

Pronásledovalo mě děsivé stvoření

Mručení se pořád blížilo. „Michale!" zařvala jsem. Najednou se ten pohyb zastavil a já mezi trsy kukuřice viděla něco velkého a tmavého. V té chvíli jsem pochopila, že to není Michal, který by si ze mně třeba chtěl vystřelit. Otočila jsem se a pádila ven z kukuřice. Po několika krocích jsem byla v menším porostu a klopýtala pryč z pole. Viděla jsem Michala, jak stojí u auta a mluví s nějakými lidmi. Tehdy jsem upadla a ztratila vědomí.

Probrala jsem se v Michalově autě. Ovíval mě časopisem a vyděšeně na mě koukal. Za ním stáli ti cizí lidé. Později jsem se dozvěděla, že zastavili, protože si mysleli, že má nějaké potíže s autem. Zdrželi ho, takže nešel hned za mnou.

Řekla jsem mu jen to, že se mi z toho tepla asi zatočila hlava. Na milování jsem už neměla ani pomyšlení. S Michalem jsem už nikdy nešla skotačit do kukuřice. Našli jsme si raději hezký hotýlek, kde nás nemohlo nic překvapit.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články