Pepa (35): Partnerka začala mluvit ze spaní. Dozvěděl jsem se její tajemství, už s ní nechci být

Pepa (35): Partnerka začala mluvit ze spaní. Dozvěděl jsem se její tajemství, už s ní nechci být

Pepa si k sobě před půl rokem nastěhoval přítelkyni, se kterou chodí více než rok. Poslední dobou je ale značně rozčarovaný tím, že Jitka začala mluvit ze spaní, a on se tak dozvídá šílené věci.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 05. 03. 2021 08:30

Jitka mě okouzlila na první pohled, je o čtyři roky mladší a má dceru Izabelu (3). Děti pro mě nikdy nebyly překážkou, ba naopak, mám je rád.

Na jejího bývalého jsem se nechtěl moc vyptávat

Jitka s ničím příliš neotálela, už asi po týdnu mě s dcerou seznámila a padli jsme si do oka. Pak ale přišel koronavirus a vídali jsme se méně. Zvažoval jsem, že bych si je k sobě nastěhoval, ale Jitka říkala, abychom to řešili, až pandemie pomine.

V létě už to vypadalo dobře, trávili jsme spolu co nejvíce času, víkendy jsme mívali volné, protože Izabela chodila ke svému otci. Osobně jsem ho nikdy neviděl a nechtěl jsem se ani moc vyptávat. Bohatě mi stačilo, když se od něj Jitka vždycky vrátila s blbou náladou a nadávala na něj.

Všiml jsem si, že mluví ze spaní

Když přišla další vlna koronaviru a s ní přísnější opatření, zavelel jsem: „Půjdete bydlet ke mně. Takhle bychom se nemuseli vidět bůh ví jak dlouho.“ A ony se nastěhovaly. Byla to paráda, žili jsme jako skutečná rodina. Znepokojila mě ale jedna věc.

Nikdy předtím jsem si toho u Jitky nevšiml, teď jsem ji ale měl u sebe pořád, a tak jsem přišel na to, že mluví ze spaní. Jednou v noci mě vzbudil její hlas. „Můžeš přidat? Můžeš přidat?“ blábolila. Pobavilo mě to, ráno jsem se jí ptal, s kým závodila, ale vůbec nevěděla, co se jí zdálo. Jenže za pár dní začala zase mluvit. „Není čas, Pavle, není čas,“ mumlala. Tentokrát mi do smíchu nebylo, Pavel je totiž její bývalý, se kterým má Izabelu.

Šokovalo mě, co jsem slyšel

Snažil jsem se ji vzbudit, ale jen přestala žvanit a spala dál. Druhý den mi tvrdila, že si nic nepamatuje. Svěřil jsem se s tím kamarádovi a on mi poradil, abych na ni během nočních hovorů mluvil. Nevěřil jsem, že to bude mít úspěch, ale rozhodl jsem se to zkusit.

Pak to přišlo. Jedné noci zase Jitka hekla: „Děkuju.“ Já jsem byl rázem vzhůru. „Za co děkuješ?“ špitl jsem. Ona to zopakovala, tak jsem se zeptal znovu, načež odpověděla: „Že mě miluješ.“ Jak to dořekla, pohladil jsem ji a nadával jsem si, jaký jsem trouba. „Miluju,“ pošeptal jsem jí a dal jsem jí pusu do vlasů. „Já tebe taky, Pavle,“ dořekla a v tu chvíli mi úplně ztuhla krev v žilách.

Nevím, jestli mě s ním podvádí, i když její noční povídání tomu nasvědčuje, ale není pochyb, že ho pořád miluje. Mně tvrdí, že ho nesnáší, ale v noci mluví jinak. Neřekl jsem jí, co jsem slyšel, jen mám chuť to ukončit, protože druhé housle hrát nechci.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články