Raduna (26): Přítel mě načapal při hrátkách s vibrátorem. Jeho reakce mě naprosto odzbrojila

Raduna (26): Přítel mě načapal při hrátkách s vibrátorem. Jeho reakce mě naprosto odzbrojila
Zdroj: Freepik

Raduna nikdy neměla potřebu používat vibrátor. To až v momentě, kdy ho dostala od kamarádek. Ukázalo se, že je to šikovná věcička. Komu se to ale moc nelíbí, je její přítel David. Ten na něj začal nepokrytě žárlit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 18. 12. 2021 10:00

Do svých dvacátých pátých narozenin jsem vibrátor nikdy nepoužila. Nějak k tomu nebyl důvod. Přísun sexu mám pravidelný a zkoušet nové věci mě nenapadlo. To změnily až kamarádky a jejich nápaditý dárek k mému čtvrtstoletí. Obdarovaly mě větším vibrátorem, se kterým jsem rychle našla společnou řeč.

Kamarádky mi darovaly vibrátor

Mám za sebou dva delší vztahy s tím, že ten druhý ještě trvá. V předchozím jsem strávila bezmála čtyři roky. S Davidem (28) budeme za chvíli slavit pět let. Náš vztah je vesměs pohodový. I k nám občas připluje mrak s problémy, ale vždycky je dokážeme společně vyřešit. Když jsem před časem oslavila 25. narozeniny, dostala jsem jeden nečekaný dárek.

Byl od mých tří letitých kamarádek. ,,Snad si s ním něco užiješ,“ hihňaly se holky, když mi dávaly krabici. ,,Vibrátor? Vy jste kozy. Co s tím budu dělat?“ smála jsem se. ,,Co asi,“ rozchechtaly se holky. Když jsem ho držela v ruce poprvé, přišel mi nějaký velký. ,,Ten se do mě ani nevejde. David má tak poloviční penis,“ zamyslela jsem se.

Holky mi pak převyprávěly svoje zážitky s vibrující hračkou. A to tak barvitě, že jsem dostala chuť to s ním přeci jen zkusit. O pár dní později, když jsem byla sama doma, jsem si na vibrátor vzpomněla. ,,Tak pojď ke mně. Ukaž, co umíš,“ řekla jsem a sundala si kalhotky. Nejprve jsem si opatrně dráždila klitoris. ,,Hmmm, to je příjemný,“ libovala jsem si.

Zjistila jsem, že je to šikovná hračička

Vzrušila jsem se celkem snadno. Ten pašák má více rychlostí, takže jsem skončila u té nejvyšší. Nechala jsem se unést a sténala nahlas. Vůbec jsem si nevšimla, že ve dveřích stojí David. Po dosažení orgasmu jsem si slastně oddechla. ,,Jsi docela šikovná hračička, myslím si, že si budeme rozumět,“ culila jsem se na něj.

,,S čímpak si to hraješ?“ promluvil David. ,,Ty jsi tady? Vůbec jsem si tě nevšimla,“ blekotala jsem a cítila se trapně. ,,Ukaž, co to máš?“ naléhal. ,,Holky mi daly vibrátor, tak jsem ho chtěla zkusit. Ale nic moc. Ty jsi lepší,“ mlžila jsem a šla Davida políbit. Pravda byla jinde. Byla jsem zcela unešená z toho, jaký orgasmus jsem zažila. Davidův penis v sobě kolikrát ani necítím. Takže vibrátor mi dodal konečně ten správný pocit plnosti.

Začala jsem si s ním hrát celkem často. Samozřejmě jsem to prokládala sexem s Davidem. Jenže ten byl pro mě najednou takový nudný, fádní. Jeho penis mému mazlíčkovi nesahá ani po kotníky, což nemůžu Davidovi říct. Ten si navíc začal stěžovat, že jsem v posteli tichá a neaktivní. ,,Dřív jsi sténala, teď už to neděláš,“ poukazoval.

Přítel chce, abych ho vyhodila

,,Může za to ten vibrátor, viď?“ zjišťoval. Nemělo smysl lhát, to ve vztahu nikam nevede. ,,No, je to s ním jiné. Víc ho v sobě cítím. Má víc rychlostí a to mě prostě baví,“ přiznala jsem. ,,Aha, takže já už ti nestačím. Chápu to správně?“ urazil se. ,,To přeci není pravda. Jen je fajn ho občas použít a udělat si to i jinak,“ házela jsem to do autu.

No jo, mužské ego. David nakonec přišel s něčím, co jsem nečekala. ,,Chci, abys ho přestala používat. Dej mi ho a já ho někam zamknu nebo vyhodím,“ poručil mi. ,,Ne! Je to dárek. Je můj,“ bránila jsem ho. ,,Buď já, nebo on,“ zavelel. On normálně žárlí na vibrátor, je to možný? Udělala jsem kompromis. Používám ho jen v době, kdy je David na noční.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články