Sandra (28): Kamarádka mě pozvala na svatbu. Byl to nejhorší den mého života

Sandra (28): Kamarádka mě pozvala na svatbu. Byl to nejhorší den mého života
Zdroj: pixbay.com

Kamarádka Olina (27) pozvala mě a mého přítele na svoji svatbu. Oba jsme ihned nadšeně souhlasili a moc jsme se těšili na Olinin velký den. Bohužel svatební hostina a noc proběhla úplně jinak, než by kdokoli z nás očekával. Od toho dne se můj život změnil.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 13. 06. 2020 07:30

Vztah s přítelem Pavlem (33) jsem považovala za perspektivní a harmonický. Byli jsme spolu už pět let. Na svatbu Oliny a Lukáše (31) jsme se oba velmi těšili a já jim moc přála manželské štěstí. Obřad se uskutečnil v místní zámecké kapli, odkud se svatebčané odebrali do domu Olininých rodičů, který má velkou zahradu.

Hostina byla na můj vkus až moc odvázaná

Během svatební hostiny se dost pilo, takže někteří svatebčané, včetně ženicha, odpadli dost brzy. Mě rozbolela hlava, proto jsem si šla lehnout do pokoje, který pro nás připravili Olinini rodiče. Brzy jsem usnula. Probrala jsem se k ránu a překvapilo mě, že Pavel neleží vedle mě. Jelikož jsem měla žízeň, vydala jsem se do kuchyně pro něco k pití.

Slyšela jsem podivné zvuky

Když jsem šla dolů do kuchyně, uslyšela jsem z jednoho pokoje podivné zvuky. Dveře nebyly úplně zavřené, proto mi to nedalo a já nahlédla dovnitř. Zpětně si říkám, že jsem to snad vůbec neměla dělat. Na gauči tam ležela Olina a místo ženicha jí tam obšťastňoval můj přítel. Zůstala jsem jak opařená. Když jsem se vzpamatovala, utekla jsem na zahradu, kde jsem brečela v altánku až do rána.

Nedokázala jsem mlčet

Cestou domů jsem Pavlovi řekla, co jsem v noci viděla. Ten byl velice rozrušený a pořád opakoval, že se tohle neměl nikdy nikdo dozvědět -  jenomže dozvěděl. Brala jsem to jako Pavlovu zradu. Věděla jsem, že už mu nemohu věřit, proto jsme se krátce na to rozešli. Slíbila jsem, že Lukášovi ani Olině nikdy neřeknu, co jsem tehdy viděla. S Olinou jsem pochopitelně přerušila veškeré kontakty. A pokud jde o jejich manželství, obávám se, že po takovém začátku stejně dlouho nevydrží.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články