Valentýna (29): Jsem hezká, milá a sympatická, přesto si nemůžu najít muže. Každý nejpozději po dvou měsících utekl

Valentýna (29): Jsem hezká, milá a sympatická, přesto si nemůžu najít muže. Každý nejpozději po dvou měsících utekl
Zdroj: Unsplash

Když o někoho nemáte zájem, měli byste mít dost odvahy mu to říct do očí. Podle Valentýny to patří ke slušnému vychování. Když ji její nový objev nechal samotnou na rande bez omluvy, dost ji to zvedlo ze židle.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 30. 07. 2023 10:00

Evidentně nemám štěstí na muže. Asi je nějak odrazuji. Ráda bych zjistila důvod, protože jsem celkem hezká, milá, sympatická, mám i smysl pro humor, ale žádný vztah ne a ne najít.

Mám skvělý život i bez muže

Už od puberty se mnou muži nevydrželi. Po dvou měsících se něčeho lekli a odešli. Zatím mi to zas tak nevadilo. Svůj čas a energii jsem investovala do práce, kterou miluji a ve které jsem dobrá, a také jsem si našla spoustu koníčků. Velmi ráda tančím, a tak mám každý týden nabitý k prasknutí. Buď jsem v práci, nebo si dělám svoje věci.

Doteď mi to nevadilo, byla jsem na svůj život celkem zvyklá, líbila se mi ta volnost, ale poslední dobou jsem si začala říkat, že už bych se sebou měla začít něco dělat. Měla bych si najít muže, založit rodinu, mít děti…

Bez omluvy se na mě vykašlal

Proto jsem se rozhodla využít seznamovací aplikaci. Brzy jsem si našla někoho, kdo se mi líbil a napsala jsem mu. Přes zprávy byl Viktor (33) opravdu milý, bylo příjemné si s ním povídat. Chatovali jsme si opravdu často. Když mě pozval na rande, souhlasila jsem. Probíhalo opravdu dobře a na konci jsme se oba shodli, že bychom rádi, kdybychom se mohli vidět znovu.

Ke druhé schůzce už ale nedošlo. A opravdu to nebyla moje vina. Přes zprávy jsme si domluvili čas i místo setkání, akorát Viktor se neobtěžoval ukázat. Přišla jsem na sraz a po deseti minutách jsem mu psala, kde vězí. Žádná odpověď, po další chvíli jsem se rozhodla mu zavolat. Telefon nebral. Nebudu tady přeci stát jak tvrdé y, honilo se mi hlavou. A tak jsem po 30 minutách odešla.

Nemůžu ho vůbec zastihnout, je to srab

Stále jsem tomu nemohla uvěřit. Vždyť jsme si s Viktorem tak rozuměli, proč se na mě vykašlal? Horší je to, že se ani neobtěžoval mě informovat. Jeho ignorace mých telefonátů a zpráv mi přijde do nebe volající.

Ještě jsem se ho pak několikrát snažila dostihnout, ale marně. Asi si zablokoval moje číslo i můj profil. Je to smutné. Kdyby mi na rovinu řekl, že už mě nechce vidět, unesla bych to. Ale to, že mě prachsprostě ignoruje, mě uráží. Je to prostě srab.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články