Kateřina (48): Konečně mám šanci na lásku, ale pranic se mi to nelíbí. Jde o synova nejlepšího kamaráda

Kateřina (48): Konečně mám šanci na lásku, ale pranic se mi to nelíbí. Jde o synova nejlepšího kamaráda
Zdroj: Freepik

Kateřina byla se synem dlouho sama. Když dospěl, rozhodla se, že ještě zkusí štěstí v lásce. Tu ale pořád ne a ne nalézt, dokud k nim jednoho dne nepřišel na návštěvu nejlepší kamarád jejího syna.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 29. 08. 2022 07:00

Mému synovi Matyášovi je čerstvě pětadvacet let. Měla jsem ho jako velmi mladá a jeho otec nebyl co k čemu, takže jsem Matyáše vychovávala sama. Nestěžuju si, ale také by mi nevadilo ještě někdy zažít velkou lásku.

Začala jsem zase randit s muži

Přeci jen nejsem tak stará, abych do smrti zůstala single. Teď, když je Matyáš dospělý, mám konečně víc času na sebe, a proto jsem začala randit s muži. Nejdřív jsem zkoušela seznamky na internetu, ale byla to hrůza.

Ti, se kterými jsem se sešla, byli samí ztroskotanci. Opravdu děsivá zkušenost. Každé rande bylo horší než to předešlé, proto jsem se zařekla, že už se přes internet s nikým seznamovat nebudu a půjdu na to postaru. A hlavně nebudu tlačit na pilu.

Začal se mnou flirtovat synův kamarád

Před měsícem se na mě konečně usmálo štěstí. Znovu jsem zažila, jaké je to flirtovat. Jediný háček je v tom, že oním nápadníkem byl Matyášův nejlepší kamarád Radim (25). Znám ho od jeho šesti let, chodili s Matyášem do stejné třídy.

Radim je ale větší dobrodruh, a proto když udělal maturitu, odjel na šest let do Austrálie za prací. Vrátil se až teď a já ho tedy dlouho neviděla. Za tu dobu se hodně změnil a začal se ke mně chovat jinak.

Kamarádka si myslí, že se mu líbím

Pokaždé, když Radim přijde na návštěvu za Matyášem, zeptá se mě, jak se mám a co práce. Neustále se na mě usmívá, objímá mě a dotýká se mě. Když to viděla moje kamarádka, neubránila se poznámce. „Myslím, že se tomu klukovi líbíš,“ řekla mi. Já ji ale ignorovala a myslela si, že je to úplná blbost. „Co by na mně asi tak viděl. Navíc jsem máma jeho nejlepšího kamaráda,“ odpověděla jsem jí.

Nemohla jsem ale nad tím přestat přemýšlet. „Co kdybych se mu opravdu líbila?“ honilo se mi hlavou. Nedávno mi přibyl další důkaz, že o mě jeví zájem. Byla jsem v kavárně, ve které pracuje, a nejenže mi dal kávu na účet podniku, ale navíc mi nad moje jméno na kelímku nakreslil srdíčko. To už přeci něco musí znamenat. Nevím ale, jak se teď zachovat. Mám mu říct, že vztah mezi ním a mnou je blbost, nebo naopak jít do toho?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články