Věra (31): Můj kamarád hledá dokonalou krasavici. Problém je, že sám nemá v tomto ohledu co nabídnout

Věra (31): Můj kamarád hledá dokonalou krasavici. Problém je, že sám nemá v tomto ohledu co nabídnout
Zdroj: Freepik

Věru štve její kámoš, který si nechce dát říct a hledá svou vysněnou krásnou blondýnku. Ona se mu snaží vysvětlit, že je jiná liga. Podle Věry by musel mít na účtu mnohem víc peněz, nebo být alespoň muzikant.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 05. 06. 2023 07:00

Už nevím, jak mám svému dlouholetému kamarádovi Zdeňkovi (36) vysvětlit, že si má najít nějakou normální ženskou. On by rád holku jako z časopisu, přestože sám vypadá spíš jako srandovní skřítek. Má smůlu na potvory, co ho jen využijí.

Rozhodla jsem se mu otevřít oči

Na oslavu narozenin svého kamaráda Zdeňka jsem pozvala nezadanou kolegyni z práce. Je moc hodná a nezkazí žádnou legraci. Podle mě by se ti dva k sobě skvěle hodili. Po oslavě mi Zdeněk trochu vyčítavě „poděkoval“.

To ti pěkně děkuju, teď musím jít na rande ze slušnosti. Přeci víš, že ona není absolutně můj typ," remcal. „Prosím tě, už si roky stěžuješ, že jsi sám. Kdo žije vyloženě se svým vysněným typem? Většinou je to spíš naopak," namítla jsem. On se mi pak svěřil, že byl venku s jednou tanečnicí. Málem jsem vyprskla pití. Myslel tím totiž striptérku, co se s ním baví jen kvůli vysokému dýšku.

Ta holka, co potřebovala doma opravit dveře? Tak ta tě jen využije, kamaráde," dodala jsem. Jenže přesně takové holky se na Zdendu lepily. Možná vzhledově pěkné, ale obvykle v nouzi. Vyplakat se na rameni, půjčit si peníze nebo si nechat něco přestěhovat – to by jim šlo. Přesvědčovala jsem Zdeňka, že má na víc, ale musí polevit z požadavků na vzhled.

Flirtuje jen s nejhezčími ženami

Šla jsem z pilates se svou překrásnou lektorkou, když jsme potkaly Zdeňka. Málem se přetrhl, aby na ni udělal dojem, bylo to trapné. Mohl na ní oči nechat, ona se na něj shovívavě usmívala. Tvrdil, že příště půjde cvičit se mnou a podobně.

Co to bylo za pišišvora? Byl hrozně zábavnej," zeptala se mě pak. Svého kamaráda bych asi lépe nepopsala, přestože to opravdu nemyslím zle. Rozhodla jsem se říct mu svůj názor. Jen jsem nečekala, že se urazí!

Když si vyslechl, že není zrovna hezoun a moje kolegyně by pro něj byla vlastně ta pravá liga, probodl mě zlým pohledem. Řekl mi, že jsem povrchní a bezcitná. Jenže, kdo je tady povrchní, když by nechtěl chodit s obyčejnou holkou?

Nakonec mi odpustil

Ozval se až za měsíc. Tanečnice prý potřebovala půjčit deset tisíc, pak už se neozvala. Bylo mi ho líto, ale aspoň dostal za vyučenou. S mojí kolegyní si prý nerozumí, přísahal mi, že se snažil. Už jsem ho nechtěla nutit do vztahů, to ode mě nebylo moc rozumné.

Možná nejsem miliardář, muzikant a ani šéf firmy, ale i tak mám hezký holky rád. A chci ještě snít, že se mnou jednou taková bude," nadhodil nedávno. „Kdybych se honila jen za fešákama, jak bych asi dopadla!" zhrozila jsem se. „No, Věrko, nic proti, ale snad je ti jasné, jaká jsi liga a na co máš," smál se mi Zdeněk. Legrace s ním je určitě a humor by možná jednou mohl zabrat i na nějakou krasavici. Tak uvidíme...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články