Adéla (33): Můj přítel chodil jen s modelkami. Vůbec nechápu, co vidí na mně

Adéla (33): Můj přítel chodil jen s modelkami. Vůbec nechápu, co vidí na mně
Zdroj: Unsplash

Když Adéla začala chodit s Lukášem, nemohla být spokojenější. Pak se setkala s jeho bývalou přítelkyní, která vypadá jako z módního magazínu. A začala pochybovat o tom, jestli to s ní Lukáš myslí vážně.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 26. 04. 2023 13:00

S Lukášem (35) bylo všechno perfektní, dokud jsme na jedné vernisáži nenarazili na jeho krásnou ex. Vypadala jako z módní přehlídky. A já najednou nechápala, co na mně Lukáš vidí.

Jeho ex je hrozně krásná

Lukáš je fotograf, svérázný a zábavný chlap, do kterého jsem se zamilovala hned na prvním rande. Rozuměli jsme si ve všech směrech, takže mě velmi překvapilo, jakou holku měl přede mnou.

Před týdnem jsme vyrazili na vernisáž fotografií Lukášových kamarádů a já se ve společnosti umělců cítila báječně. V jednu chvíli se k nám blížila nějaká „miss světa“ s těma nejdelšíma nohama, jaké jsem kdy viděla. Koukala jsem kamsi nahoru do jejího obličeje, když se vítala s Lukášem.

Dali si přátelské polibky na tvář a Lukáš mi hned představil vysokou Sabinu (26) jako bývalou přítelkyni. Vykulila jsem oči na její symetrický, decentně „vylepšený“ obličej. A zbytek večera už jsem si jen nervózně kousala ret. Můj přítel chodil čtyři roky s modelkou. A nebyla jeho první holkou této kategorie.

Při pohledu do zrcadla jsem se zděsila

Potřebovala jsem na chvíli někam utéct. V koupelně jsem u zrcadla zjistila, že mám rozmazanou řasenku a pupínek na bradě. Nechápavě jsem se pozorovala. Co na mně ten Lukáš vidí? Skoro se nelíčím, měřím sto šedesát centimetrů a hubená jsem nebyla ani v dětství.

Vtom se ke mně přidala Sabina, pročesala si dlouhé lokny a prstem naklepala trochu rtěnky na rty. Věnovala jsem jí fascinovaný pohled. Svět se mi zdál nespravedlivý. Běžně se nedívám na všechny kolem měřítkem klasické krásy, ale v tomto případě jsem si nemohla pomoct.

Lukáš s tebou vypadá moc šťastně,“ řekla povzbudivě. Utřela jsem si krev po vymáčknutém pupínku a rozpačitě zavrtěla hlavou. Co bych té krasavici na to měla říct? Vypadala jsem vedle ní jako nějaké koště...

Možná se opravdu nemám čeho bát

Lukášův kamarád mi prozradil, že jsem jeho první normální holka. Zajímalo by mě, jestli už Lukáše dokonalé krásky omrzely. Chce si zkusit obyčejný život vedle holky s krátkýma nohama a celulitidou? Nemůžu si pomoct, ale myslím si, že Lukášův vkus se přeci nemohl tak zásadně změnit. Není to problém apokalyptických rozměrů. Ale žít s někým, kdo je zvyklý na dokonalou krásu, je opravdu zvláštní. V hlavě mi pořád svítí otazníky.

Konečně nějaká hezká holka krev a mlíko,“ hlásil Lukášův děda na uvítanou, když mě o víkendu přivezl představit. „A konečně někdo, s kým si rozumím,“ stiskl mi ruku Lukáš. A to mě moc potěšilo. Hned jsem byla klidnější.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články