Veronika (31): Mám dítě jen proto, abych trumfla bývalou přítelkyni svého manžela

Veronika (31): Mám dítě jen proto, abych trumfla bývalou přítelkyni svého manžela
Zdroj: Freepik.com

Veronika se zamilovala do muže, kterého si chtěla udržet zuby nehty. Byl velmi bohatý a rozmazloval ji. Jednou se zmínil o bývalé přítelkyni, s kterou se rozešel, protože se jim nedařilo otěhotnět. Veronika se tím stala zcela posedlá. Nyní porodila dítě, které nechce. Dokáže v sobě najít mateřskou lásku?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 13. 11. 2020 10:00

Když jsem se s Honzou seznámila a blíže jsem ho poznala, chtěla jsem udělat cokoliv proto, abych si ho udržela. Měla jsem za sebou osmiletý vztah, který nevyšel, a Honza byl dokonalý.

Bohatý přítel

Honza je o třináct let starší než já. Je to velmi úspěšný podnikatel a má skutečně slušné jmění. Ze začátku našeho vztahu jsem si chtěla držet odstup a vše si platit sama. Jenže Honza mi kupoval cokoliv, na co jsem si ukázala. Ať už drahé kabelky, nebo šperky. Neměla jsem sílu to odmítat.

Myslím, že mě v tomto pochopí každá žena. Do práce jsem sice chodila, ale stal se z toho spíše koníček, protože Honza mi dával peněz dost. Moje práce mě bavila, takže i když mě nabádal, ať dám výpověď, já to odmítla. Jezdili jsme na velmi drahé dovolené. Vždycky mi dal kartu, ať si jdu něco koupit.

Žádné limity pro útratu mi nedával. Chtěla jsem si stále zachovat zdravý rozum, ale peníze s člověkem udělají hodně. Mně se z nich dočista točila hlava. Za své peníze bych si nikdy nekoupila sportovní legíny za pět tisíc. Měla jsem se prostě jako královna. Jednou se mi přiznal k tomu, že jeho bývalá přítelkyně Hanka byla na jeho penězích závislá.

Zmínka o bývalé přítelkyni

Hned jsem se začala pídit, co je to za ženskou. Jednalo se o nějakou bývalou modelku. Moc o ní mluvit nechtěl, ale my ženy umíme být tak dotěrné, že nakonec mluvit začal. Byli spolu tři roky. Koupil veliký byt v lukrativní části Prahy. Vybavení ho stálo milióny, protože Hanka si na luxus potrpěla a on o ni nechtěl přijít.

Mě zajímalo jediné, proč se tedy rozešli. Když jsem se Honzy zeptala, odmlčel se a poté řekl: „Já jsem chtěl dítě.“ „A ona ne?“ zeptala jsem se rychle. „Já ani nevím, snažili jsme se skoro rok a bylo to k ničemu, tak jsem ji opustil.“ Tímto jsem otevřela téma miminka v našem vztahu. „Ty chceš mít děti, ne?“ zeptal se suverénně.

Já děti nikdy nechtěla. V tuto chvíli jsem musela lhát a říct: „No jasně, že chci.“ Byla to lež jako věž. Modlila jsem se, ať na to nedojde. Přeci jen, Honza už měl věk. „Tak do toho půjdeme?“ usmíval se spokojeně. V duchu jsem si říkala, že musím jeho předchozí přítelkyni trumfnout.

Musím být lepší než ona

Dostala jsem z něj celé jméno a začala slídit na sociálních sítích. Začala jsem se s ní porovnávat a doma jsem o ní denně mluvila. Najednou jsem se zbavila i myšlenky, že nechci děti, a šla jsem do toho. Už po třech měsících jsem držela v ruce pozitivní těhotenský test. Ha! Já jsem lepší než ona. Fotky z ultrazvuků jsem dávala na svůj profil, kde jsem označila Honzu, aby to viděla i ona, měli se v přátelích.

Honza totiž tvrdil, že jejich rozchod nesla těžce. A ještě hůř to, že asi nemůže mít děti. Mně nešlo o nic jiného než ji pořádně provokovat. Čas běžel rychle a já porodila malé uřvané mimino. Bože! Je s tím strašně starostí. Jsem vyloženě nešťastná. Honza sice září štěstím, ale já jsem to teda nedomyslela. Jsem unavená, nevyspalá. Ale! Jsem lepší než Hanka. Jen teď nevím, co si počnu s miminem.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články