Viktor (27): Konečně jsem našel hezkou a chytrou ženu. Jen ji musím naučit uklízet

Viktor (27): Konečně jsem našel hezkou a chytrou ženu. Jen ji musím naučit uklízet
Zdroj: Freepik

Viktor má má jasnou představu, jak by měla vypadat jeho polovička. Když poznal Terku, byl z ní nadšený. Jevila všechny známky toho, že právě ona je ta pravá. Iluze se rozbila, když ho pozvala k sobě domů. Vyšlo najevo, že je bordelářka. Viktor se ale nevzdá a tuto chybičku se s ní pokusí vyladit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 02. 2023 13:00

Když už jsem si myslel, že jsem našel vážně skvělou ženskou, ukázalo se, že má přeci jen jednu vadu. Sice ne na kráse, ale i tak mě to štve. Moje přítelkyně Tereza (25) je neskutečná bordelářka. Než abych se s ní rozcházel, pokusím se ji naučit úklidu.

Na ženy mám vysoké nároky

Doposud jsem neměl moc štěstí na ženy. Můj nejdelší vztah trval rok, ten nejkratší jen měsíc. Je mi zcela jasné, že chyba je i na mé straně. Jsem docela náročný a jsou zkrátka věci, přes které se nepřenesu. Moje polovička by se mi určitě měla líbit na první pohled. A měla by mít ráda pohyb.

Od své polovičky také požaduji, aby měla všeobecný rozhled, zajímala se o politiku a ráda zašla do společnosti a za kulturou. Vedle sebe bych nesnesl kuřačku nebo ženu, která příliš holduje alkoholu. Potřebuji zkrátka aktivní a inteligentní ženu, na kterou je radost pohledět.

Jsem si vědom, že moje nároky jsou možná přehnané, ale nemohu si pomoci. Moje máma vždycky říkala, že kdo si počká, ten se dočká. A já se dočkal. Čas od času si zaplatím nějaký webinář, nebo si zajdu na přednášku o tématu, které mě zajímá. Právě na jedné takové přednášce jsem se poznal s Terezou.

Mám tu čest s bordelářkou první třídy

Seděla v řadě přede mnou a hltala každé slovo přednášejícího. Kdykoliv se pohnula, ucítil jsem z jejích rozpuštěných vlasů příjemný parfém. Ještě mě zajímalo, jak vypadá v obličeji. Po skončení přednášky jsem ji oslovil a ona se se mnou dala hned do řeči. Konečně jsem si ji mohl prohlédnout. Je to hnědooká kráska a vypadá jako Pocahontas.

Zašli jsme na chlebíček a probírali téma z přednášky. Měla svůj jasný a vyhraněný názor. Byl jsem z ní naprosto unešený. A podle prvního měření splňovala veškerá moje kritéria. Pozvání na večeři neodmítla a my se hned druhý den sešli znovu. Zjistil jsem, že je to žena, která má všech pět pohromadě. Začali jsme se scházet. Vše se vyvíjelo víc než dobře. Po měsíci jsem ji pozval k sobě domů. Došlo na první milování, které bylo opravdu skvělé. Malý šok mě čekal ráno.

Vstala dřív a šla do koupelny. Já tam pak našel hotovou spoušť. Umyvadlo zaplivala pastou a všude poházela tampónky s odlíčením. Na pračce byly rozsypané šminky a na toaletě nebylo spláchnuto. Musím říct, že se mi z toho lehce zvedal žaludek. Ale nehodlal jsem nic pokazit, a tak jsem raději mlčel. Sotva odešla, byt jsem vysmejčil a dělal, že se to nestalo. O týden později mě pozvala k sobě domů. Díky tomu jsem pochopil, že mám tu čest s bordelářkou první třídy.

Pokusím se ji naučit čistotě

Sotva jsem do bytu vešel, ucítil jsem podivný zápach. Mix všeho možného. Musel jsem hned zabrousit na toaletu a tam jsem to málem hodil. Mísa od záchodu byla špinavá, na dně vodní kámen. Nejhorší byl ten zápach. V koupelně jsem se bál, že místo umytí rukou se zašpiním. V obýváku měla všude poházené oblečení, dokonce i kalhotky. Přede mnou to všechno rychle posbírala a hodila do kouta.

Když šla do kuchyně uvařit kávu, šel jsem za ní a viděl další katastrofu. Několik neumytých hrnců, špinavý sporák a na zemi to neskutečně lepilo. Vzhledem k tomu, že mi na Terce záleží, zkusím se s tím nějak popasovat. Pokud to bude možné, budeme se scházet jen u mě. Až se náš vztah trochu posune a bude mít pevnější základy, pokusím se ji nasměrovat správným směrem. Věřím, že až to doladíme, budu ji moct označit za naprosto dokonalou.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články