Viktorie (29): Partner neustále kouká po jiných ženách. Mám z toho zvláštní stavy

žena
Zdroj: pixabay.com

Muži rádi koukají po ženách, i když mají doma svou vyvolenou. Tento problém momentálně řeší i Viktorie, která má poslední dobou zvláštní stavy a připadá si méněcenná. Více se dozvíte v jejím příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 11. 07. 2020 13:15

S přítelem Jirkou jsme spolu tři roky. Milujeme se, ale mám jeden velký problém. Jirka neustále kouká po jiných ženských. I když sedíme v restauraci nebo jdeme po ulici, a to mi strašně vadí. Nejsem žádná hysterka nebo dokonce stíhačka, ale mám z toho zvláštní stavy.

Přeskočila mezi námi jiskra

S Jiřím jsem se seznámila při jednom tradičním turistickém výšlapu. Oba rádi sportujeme. Tehdy jsme se dali do řeči a přeskočila mezi námi jiskra. Od té doby spolu chodíme a před rokem jsme se sestěhovali. Už na začátku našeho vztahu jsem si všimla, že Jirkovi sjíždí oči na cizí ženy. Ale nepřikládala jsem tomu velkou váhu.

Přepadla mě bezmoc

Postupem času mi to začalo vadit víc a víc. Když jdeme po ulici a kolem nás projde nějaká krásná ženská, Jiří přestává vnímat, a to i v případě, že se spolu zrovna bavíme. Dokonce to ani neskrývá, a já mám z toho poslední dobou zvláštní stavy. Když jdeme po ulici a vidím cizí ženu, předem kontroluji, zda se na ni Jiří podívá. Prostě mám pocit absolutní bezmoci a připadám si méněcenná. Několikrát jsem se i přistihla, že se s danými ženami srovnávám.

Vím, že mě miluje, a já ho taky, ale nevím, co si mám o jeho pokukování po jiných ženách myslet. Momentálně je mé sebevědomí na bodu mrazu. Chtěla bych si s ním o tom nějak taktně promluvit, ale nemám k tomu zatím odvahu. Nechci, aby si o mně myslel, že jsem hysterka.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články