Hana (32): Věřila jsem, že partnera změním. Jeho expřítelkyně však měly pravdu

Hana (32): Věřila jsem, že partnera změním. Jeho expřítelkyně však měly pravdu

Hanka žije s mužem, který se nestará o jejich dceru. Jeho jediným koníčkem je počítač. Hana je zoufalá a nyní už ví, že všechny jeho expřítelkyně měly pravdu a opustily ho v pravý okamžik.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 04. 07. 2020 13:00

S Danielem jsme spolu čtyři roky a popravdě mi to přijde jako věčnost. Máme spolu dvouletou dceru Elišku, se kterou stále něco podnikám pouze sama. S Danielem se všechny jeho ex rozešly ze stejného důvodu. A teď s tím bojuji i já.

O dceru se starám jenom já

O dceru se od jejího narození starám jen já. Partner nemá zájem. Nebere ji na výlety, nekoupe, neobléká. Buď sedí u počítače nebo u televize a mně už to leze na mozek. Všechno má až pod nos a pouze se přesouvá ze sedačky k počítači. O jeho přibývání na váze nemluvě. A když už něco udělá, tak to nestojí za nic a jen se hádáme.

Bláhově jsem věřila, že ho změním

Elišce například neustále podstrkuje sladkosti a sladké limonády, hlavně, když se nedívám. A pak se samozřejmě opět hádáme, protože nechápe, co je tom špatného. A moje snahy o vyváženou stravu jsou potom zcela zbytečné. Když se náhodou, třeba jednou za měsíc, rozhodně vzít naši dceru na hřiště, tak buď čumí do mobilu nebo kouří jednu za druhou a to mě hrozně ubíjí. A navíc se za něj před ostatními rodiči, kteří mě znají, stydím.

Takže jeho jedinou zábavou je vysedávání u počítače nebo televize. Popravdě jsem doufala v to, že ho změním, ale byla jsem bláhová, když jsem tomu věřila. Jeho povaha je opravdu nezlomná a všechny jeho expřítelkyně měly pravdu a utekly v pravý čas. Jen já jsem si s ním udělala dítě a teď z toho doslova šílím. A nevím, co mám dělat, protože z mého rodičovského příspěvku opravdu s Eliškou nevyžijeme.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články