Diana (39): Ve skříni manžela jsem objevila tajnou věc. Převrátila mi život naruby

žena, kniha
Zdroj: pixabay.com

Myslíte si, že máte dokonalé manželství, ale pak přijde rána, která všechno obrátí vzhůru nohama. Doslova vám to zničí život a všechno, co jste doposud vybudovali. Tohle poznala na vlastní kůži i čtenářka Diana. Se svým příběhem se nám svěřila.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 02. 07. 2020 13:00

S manželem Rosťou (42) žijeme sedmnáct let. Máme spolu dva syny ve věku 16 a 14 let. V manželství nám to vždycky klapalo, někdy se objevily přeháňky, asi stejně jako v každém manželství. Po dlouhých letech jsme si splnili sen a konečně si pořídili dům, do kterého jsme se měli nastěhovat. Ale než k tomu vůbec došlo, našla jsem v jeho skříni věc, která mi obrátila život vzhůru nohama.

Měla jsem dokonalý život a rodinu

Rosťa tráví mnoho času v práci, často i mimo domov. Ale já jsem si za ta léta už zvykla. Vždycky se na sebe těšíme a možná právě proto není naše manželství stereotyp. Když je Rostislav doma, je to vzorný otec i manžel. Nikdy mi nedal jedinou záminku k tomu, abych mu nemohla důvěřovat. Mohla jsem si dělat, co jsem chtěla – chodit do kaváren, na kosmetiku, ke kadeřnici a nedávno jsme si splnili náš velký sen a koupili jsme si dům.

Objevila jsem manželovu třináctou komnatu

Jediné, co mě děsilo, bylo stěhování věcí, které jsme za ty roky nastřádali. Když jsem se prohrabávala manželovou skříní, našla jsem deník. Původně jsem si myslela, že je to jeho starý diář, ale mýlila jsem se. Byl to tajný deník, který si vedl několik let. Otevřela jsem ho a nestačila jsem zírat. Manžel mě celé roky podváděl a nejen to – má i nemanželskou dceru. Dokonce v něm měl založené její fotky. Lapala jsem po dechu a chtěla okamžitě se čtením přestat, ale zvědavost mi to nedovolila.

Pomalu mi docházela jeho přepracovanost. Ono se není čemu divit, když musel vést dvojí život. A mně to doslova zničilo život. Představy o tom, jak máme skvělé manželství, byly nenávratně pryč. Manželovi jsem nic neřekla a vyrovnávám se s tím po svém. Docházím k psychologovi a nevím, jestli chci zničit rodinu, a to co jsme společně budovali.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články