Lena (37): Myslela jsem, že v manželství přijdu na jiné myšlenky. Stále ale při milování s mužem sním o cizích ženách

Příběhy o lásce: Myslela jsem, že v manželství přijdu na jiné myšlenky. Stále ale při milování s mužem sním o cizích ženách
Zdroj: Freepik

Říká se, že milostné fantazie prožívá každý a jsou v pořádku. Jenže existuje i teorie, která časté snění o jiném člověku než o trvalém partnerovi označuje za druh nevěry. O vnitřním boji reality s fantazií ví své i vdaná Lena, která ovšem vedle manžela sní o ženách, a to velmi hanbatě.

Michaela Karásková
Michaela Karásková 07. 02. 2024 13:00

Můj životní příběh je zvláštní. Už jako holka jsem si přála být vdaná. Důvod však byl kuriózní, a to, že se mi nelíbilo oslovení „slečno“. „Paní“ už představovala jinou ligu. Takže když jsem nastupovala na gymnázium, všude jsem hlásila, že se co nevidět vdám, i když v tu dobu nebylo za koho.

Po dvacítce jsem začala snít o dominantních ženách

O své sexuální orientaci jsem nikdy nepřemýšlela. Občas se mi líbil nějaký starší muž, takže OK. Na nějakou romantiku jsem zpočátku také nebyla, proto když holky na gymplu neustále vyprávěly, co si pořídí na Valentýna, leckdy jsem se zvedla a uprostřed hovoru prostě odešla. Tou dobou jsem ještě nepociťovala ani žádnou milostnou touhu. Zkrátka nic – v nitru jsem pořád byla nezralé dítě.

Jenže po dvacítce jako když vypustíte stavidla. Fantazie najela na plné obrátky a já si najednou začala představovat různé věci. Potíž byla v tom, že v mých erotických snech hrály hlavní roli ženy a nikdy ne obyčejné. Ze šatů jsem svlékala slavné herečky nebo po nedostupnou šéfovou z práce.

Přesto žít v partnerství s obyčejnou ženou jsem nechtěla. Jednak mě to nelákalo a jednak jsem (z dostupných dam) nepoznala žádnou, do které bych se zamilovala. V pětadvaceti jsem se nakonec provdala za o dvacet let staršího přítele Karla, kterého svým způsobem miluji. Doufala jsem, že u oltáře mě moje fantazie přejdou a já se do nereálných představ zamilovávat přestanu. Jenže nepřešly.

Bez představy nějaké dámy už nedokážu s manželem spát

S Karlem jsme spolu přes deset let, ale milostná rovina pokulhává. Zatímco on při sexu zřejmě myslí na nás, já mám v nitru skoro vždy někoho jiného, jinou… Hlavou mi táhnou různé ženy. Nejhorší ale je, že hledáček dam, se kterými bych dovedla žít, se neustále rozšiřuje a já jich nedávno napočítala už stovku. Nedovedu si ale představit, jaké by to bylo, kdyby všechny ty vztahy reálně proběhly.

Mezi mými vysněnými láskami totiž nejsou jen žijící ženy, ale i fiktivní postavy z různých filmů a seriálů. Všechny přitom mají společné rysy. Jde o dámy silné, výjimečné, obdařené spíše mužskými dovednostmi, ale přitom s klasicky ženským sexy vzhledem. Právě takové typy mě naplňují všemi těmi krásnými pocity a výbuchy slasti, jaké bych z reálného vztahu, zvlášť toho, který mám doma, nezískala. Já zkrátka musím milovat, planout a obdivovat…

Jenže všeho s mírou. Když se mi nedávno povedlo zamilovat se i do jedné historicky významné, dnes už nežijící dámy, začala jsem trochu pochybovat, zda bych v reálu přece jen neměla něco změnit. Manžel o mém druhém sexuálním já neví. Přesto mám pocit určité nespravedlnosti. Vím, že „podvádět“ ho v duchu s nežijící ženou lze za nevěru označovat dost těžko. Přesto... Jak tenká může být hranice mezi neškodnou fantazií a počínající nevěrou?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články