Kamila (33): Kamarádka se začala chovat, jako by byla na holky. Pak se mě zeptala, co bych řekla na trojku s jejím mužem

Kamila (33): Kamarádka se začala chovat, jako by byla na holky. Pak se mě zeptala, co bych řekla na trojku s jejím mužem
Zdroj: Shutterstock

Kamila neví, jak se má chovat ke kamarádce poté, co jí dělala „neslušné návrhy“. Chvíli uvažovala, že jí vyhoví, ale nemá povahu na experimenty.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 18. 07. 2023 17:00

Sabina (31) byla nějakou dobu až příliš přítulná. Začínala jsem si myslet, že to na mě chce zkusit. Pak jsem pochopila, odkud vítr vane. Měli s manželem desáté výročí svatby a ona mu chtěla nadělit trojku. Se mnou se ovšem přepočítala!

Sabina se najednou chovala, jako by byla na holky

Se Sabinou se známe už pár let a nikdy jsem o ní neuvažovala jinak, než jako o kamarádce. Proto mi bylo podezřelé, jak přítulně se v poslední době chovala. Začala mě častěji objímat, když jsme byly někde na večírku, chtěla se mnou tančit tělo na tělo.

Jednou mě pozorovala v sauně tak bedlivě, až jsem se musela zakrýt prostěradlem. Pomyslela jsem si, že je možná na holky a zjišťuje to až teď. Nebo jsem jí snad vyslala nějaké mylné signály? Ať už se jí hlavou honilo cokoliv, jednou mě ve vířivce po plavání políbila.

Pak čekala, co udělám já. Popravdě řečeno mi to nic neříkalo, nechtěla jsme však kamarádku urazit. „Víš, já na tohle nejsem. Kdybych byla, určitě jedině s tebou, jsi kočka!“ lichotila jsem jí a ona vypadala velmi zklamaně. Pak ze sebe konečně vysoukala celou pravdu. Shání někoho do trojky. Ráda by splnila manželovi sen k jejich výročí. Ulevilo se mi, že po mně Sabina netouží. Ovšem představa takového dýchánku se mi nelíbila. 

„Jestli ti můžu poradit, kamarádky do toho netahej. Vzniknou z toho pravděpodobně jen trable. Mohla bys pak na ni třeba žárlit! Anebo už by ho to ve dvou nikdy nebavilo,“ poučovala jsem ji.

Snažila jsem se kamarádce trojku rozmluvit

Sabina smutně pokývala hlavou. Moc svého muže miluje, ale prý se bojí, že mu nestačí. On to dokonce několikrát zmínil. Neumí si představit, že už nepozná jinou ženu. A tak je ochotná udělat kompromis. Nemohla jsem si pomoct – připadalo mi, že se Sabina do toho nápadu nutí proti své vůli. Jednou by si to mohla vyčítat. „Co takhle mu navrhnout, že si pak vyměníte členy a on pozve naopak kamaráda?“ navrhla jsem jí. 

„Ježiš, to on by nepřežil! Koukat na nahého chlapa a ještě na mě s ním...,“ Sabina se málem pokřižovala a vůbec jí nepřipadalo nic divného na tom, co právě říká. 

Nechala jsem ji osudu a bohužel nabídka „kvalitního sexu“ lehce narušila naše přátelství. Vídaly jsme se časem už jen sporadicky. Po roce jsem se pak zeptala, jak to vlastně dopadlo s dárkem k výročí. Z její odpovědi jsem byla dost v šoku.

Trojkou její manželství málem skončilo

Sabina splnila svůj slib, ale vůbec se jí to nelíbilo a měla z toho pak nepříjemný pocit. Třetí protagonistka byla vzdálená kamarádka, která si Sabinina manžela oblíbila natolik, že si pak ještě párkrát zašli na „dvojku“. Když to chudák Sabča zjistila, sáhla po krajním řešení a přivedla domů kamaráda. Manžel mu dal pěstí, dotyčný si to nenechal líbit a nakonec přijela policie. 

Tak si říkám, že když se jeden do něčeho nutí, všechno pak může dopadnout katastrofálně. Za mě už je nesprávné to, když partner dává najevo, že pro něj nejste dostatečná – tím by si u mě asi podepsal rozsudek.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články