Laura (39): Navrhla jsem manželovi změnu v milování. Místo toho, aby se radoval, se mnou už tři měsíce nespí

Laura (39): Navrhla jsem manželovi změnu v milování. Místo toho, aby se radoval, se mnou už tři měsíce nespí
Zdroj: Freepik

Laura žije patnáct let v harmonickém vztahu s Michalem. Poslední měsíce se však začala nudit. A to především v posteli. Navrhla tedy manželovi, aby erotické hrátky oživili. Michala se to dotklo a už tři měsíce trucuje.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 24. 03. 2023 17:00

Myslela jsem, že když jste s někým tak dlouho, jako já s manželem Michalem (40), můžete si říct všechno. Já se mu před časem svěřila, že by to chtělo v posteli změnu, a doufala, že to přijme s nadšením. On se urazil a už tři měsíce se mnou raději nespí.

Náš život je až moc klidný

V létě oslavíme s manželem Michalem patnáctileté výročí vztahu. Sedm let z toho jsme manželé. Přivedli jsme na svět dceru Rozárku, které bude za měsíc osm let. Náš vztah je v principu spokojený a klidný. Vlastně až moc. Všechno máme tak nějak předem nalinkované. Chod domácnosti je zajetý a málokdy z něj vybočíme.

Všechny naše dny jsou vesměs stejné. Každé ráno vstáváme ve stejný čas. Manžel odváží dceru do školy taktéž na minutu přesně. Já ji kolem třetí vyzvedávám, odvážím na gymnastiku. Během ní nakoupím, jdu pro dceru a jedeme domů.

Tam spolu uděláme úkoly a následně čekáme na manžela. Pak se podle počasí jdeme buď projít, nebo hrajeme doma hry. Kolem šesté večeříme a v půl osmé jde dcera spát. My se díváme na televizi a kolem desáté se ukládáme ke spánku. Dvakrát v týdnu s manželem spíme. I na to jsou určené dny. A tak to máme už několik let v kuse, každý týden.

Chtěla jsem změnu alespoň v ložnici

Všechno bych tak nějak snesla, ale co mi vadí, je náš sexuální život. Milování probíhá pořád stejně a já se před pár měsíci přistihla, že se během něj nudím. Zatímco se manžel o něco snaží, já přemítám nad tím, co musím druhý den udělat v práci nebo jestli máme dost vajíček. Náš styk si neužívám, protože je tak nudný, že bych klidně i usnula.

Když už mi to přerostlo přes hlavu, svěřila jsem se manželovi. Zcela otevřeně jsem mu navrhla, abychom zkusili něco nového. Jenže můj milovaný Michal si to přebral po svém. ,,Ty se se mnou nudíš, že jo?“ začal se zlobit. Přitom já mu to řekla tak, aby se ho to nedotklo. Chtěla jsem mu to vysvětlit, ale už mě nepustil ke slovu.

,,Tak jestli se se mnou v posteli nudíš, holčičko, tak teď teprve uvidíš,“ pronesl úsečně a odešel spát do obýváku. Ten večer jsem to neřešila a věřila, že až se vyspí, bude zase dobře. Michal ale trucuje už tři měsíce. Sice se do ložnice po týdnu vrátil, ale odmítá sex. Vyloženě ho nechce, protože se cítí ublížený.

Už tři měsíce se mnou nespí

Ať dělám, co dělám, k ničemu ho nedonutím. Prý až se omluvím. A já přesně nevím, za co. Že jsem chtěla nějakou změnu, aby nás to bavilo oba? První měsíc jsem to brala s nadhledem a říkala si, že nakonec stejně přileze sám. On však překvapil a milování odmítá.

Už jsou to tři měsíce, co jsme neměli sex. A mně to začíná ukrutně chybět. A to bude jeho vítězství. Čeká, že přilezu a budu se dožadovat. Slíbila jsem si, že určitě vyčkám, ale asi to nevydržím. Možná fakt raději tu nudu než vůbec nic. Takže ještě chvíli počkám a pokud se nic nestane, sklopím uši a budu prosit. Akorát, pokud se tak stane, už ho nikdy ke změně nedonutím. Teď vím, že jsem měla raději mlčet.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články