Marek Ztracený vyznal na Českém slavíkovi lásku své ženě: Nejkrásnější je, když je nahá

Zpěvák Marek Ztracený přišel na Českého slavíka v doprovodu své ženy Marcely. Marek Ztracený si zašel ke kadeřníkovi a vynesl originální sako od návrhářského dua Poner.Marek Ztracený se raduje z první příčky v anketě Český slavík.Marek Ztracený vnímá své vítězství jako velký závazek.+ 9 fotek+ 10 fotek

Zpěvák Marek Ztracený (38) znovu ovládl předávání cen Český slavík. V rozhovoru pro Lifee.cz ovšem zlatý slavík dojemně vyznává lásku své ženě Marcele (38), bez které by podle všeho nebyl v kariéře tak úspěšný. Kdy ji naposledy pozval na rande? Proč kvůli ní mívá zpěvák výčitky? Co ho spojuje s Karlem Gottem? A jak hodlá svoji cenu oslavit?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 11. 2023 08:00

Zpěvák Marek Ztracený (38) opětovně potvrdil svoji pozici nejúspěšnějšího českého zpěváka. Magazínu Lifee.cz prozradil, že vyprodaný Eden nebo první stupínky v anketách popularity, to všechno plánuje v budoucnu s chutí dál překonávat. "Je zajímavé, že se mě neustále někdo ptá, zda jde tento úspěch přebít, přitom já mám stále pocit, že jsem na začátku. A říkám to pokorně," zamýšlí se v našem rozhovoru. "Když přijde kluk ze Šumavy, z malého města, které má asi patnáct obyvatel... mám ještě tolik nápadů a tolik chuti a síly, že se všem budou točit hlavy, až se jednou přijdu vrátit na pódia," slibuje Marek Ztracený svým fanouškům.

Marek Ztracený: Moje žena je nejkrásnější nahá

Zpěvák po přímém přenosu celý zářil a jak nám přiznal, největší zásluhu má na tom jeho žena Marcela. "Sako mám od návrhářského dua Poner a byl jsem se ostříhat. Ale úplně upřímně – já mám hroznou radost, že dnes můžu pozvat svoji ženu na rande. Že jsme mohli přijít sem a že jí to slušelo tak, jak jí to slušelo," vyznal se nám Marek téměř se slzami v očích.

Svoji ženu zkrátka Marek celým srdcem miluje a právě ona má zásluhu na tom, že je zlatým slavíkem. "Jsem samozřejmě rád, že nedělám ostudu, ale pro mě je tenhle večer o mojí ženě, protože si to vždycky zaslouží – když někde hraju, koncertuju, říkám si: `Neboj se, ono se ti to vynahradí.` Jsem rád, že zrovna dneska je ten moment a že tu se mnou je," vysekl Marek poklonu své manželce, která vynesla okouzlující flitrovanou róbu s vysokým rozparkem. "A co je na ní nejkrásnější? Když je nahá," zasnil se.

Fanoušky si hodlám hýčkat i do budoucna

Marek Ztracený má za sebou úspěšný rok, kdy se mu povedlo třikrát opakovaně vyprodat Eden. Zdá se, že jeho život nemůže být více naplněný. "Každého slavíka si vážím a samozřejmě si uvědomuji, že je to kvůli tomu, jaký příběh se napsal v Edenu. V červnu jsem slavíků dostal už sto tisíc, tento je stotisící první," poukázal s ohledem na to, že každý hlas, který mu fanoušci poslali, je pro něj důležitý. "Chci tím říct, že si hrozně vážím toho, že publikum chodí na mé koncerty a chci, aby věděli, že si je hodlám hýčkat i do budoucna," vzkazuje.

Hana Zagorová a Karel Gott jsou moje motivace

Zpěvák si zároveň uvědomuje svoji pozici v anketě Český slavík s ohledem na dlouholetou historii soutěže. Roky jí kraloval Karel Gott (†80), který patřil mezi Markovy oblíbené kolegy z branže, a v minulosti spolupracoval také se zesnulou Zlatou slavicí Hanou Zagorovou (†75). "Hanka Zagorová i Karel Gott jsou pro mě obrovská motivace, oba jsem měl tu čest poznat a mám pocit, že nemůže být větších slavíků, než jich. Že dnes držím zlatého slavíka je hrozně hezké, ale ten respekt a obdiv, který k nim chovám, to samozřejmě přebíjí," říká Marek pokorně. "Nemám v oblibě, když mě někdo srovnává s Karlem Gottem, ale jestli jsme měli něco společného, tak asi přístup k fanouškům."

Po Slavících mě čeká 15 000 podpisů

S tím souvisí také fakt, že Marek nehodlá slavit cennou sošku víc, než je nezbytně nutné – právě proto, aby měl čas a sílu plnit své povinnosti vůči fanouškům. "Až skončíme rozhovor, dám si drink, pár chlebíčků a půjdu domů. Zítra už budu podepisovat DVDčka a fotoknihy, kterých je víc než 15 000 a bude to trvat několik dní. Fanouškům jsem to slíbil," říká Marek Ztracený zodpovědně. "Možná, že zrovna tohle je moment, který nás s Karlem spojuje. Karel Gott je pro mě ale navždy tím největším slavíkem," uzavírá zpěvák.

Související články

Další články