Módní policie z přehlídky Beaty Rajské: Witowská okouzlila v kalhotovém kostýmku, Soukalová se v šatech leskla jako štika

Módní policie z přehlídky Beaty Rajské: Witowská okouzlila v kalhotovém kostýmku, Soukalová se v šatech leskla jako štika
Zdroj: Koláž Lifee/Herminapress
Moderátor Petr Vágner tradičně vyvedl přítelkyni Silvii Vlčkovou, které přezdívá Laskonka.Petr Vágner moderoval módní přehlídku v tmavém károvaném kabátu s vysokým límcem. V prostorách Clam-Gallasova paláce totiž panoval chlad.Ani Silvie Vlčková kabát nesvlékla. Odhalila jen štíhlé nožky v černých flitrovaných kotníkových střevících.Moderátorka Světlana Witowská přišla se svým partnerem, bývalým diplomatem Petrem Kolářem.+ 18 fotek+ 19 fotek

Módní návrhářka Beata Rajská (61) pokřtila svůj tradiční kalendář, který se tentokrát inspiroval Benátkami, kde vznikal. Na módní přehlídce ukázala všechny zásadní modely. Moderátorka Světlana Witowská (50) oblékla kalhotový kostýmek a vyvedla do společnosti svého partnera, bývalá sportovkyně Gabriela Soukalová (34) se zase blýskla v tmavých šatech připomínajících materiálem rybí kůži. 

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 12. 2023 10:25

Na křtu kalendáře Beaty rajské mezi pozvanými známými osobnostmi nechyběla ani manželka herce Miroslava Donutila, Zuzana (64), která modely Beaty Rajské velmi často obléká do společnosti. Zuzana přišla v doprovodu své snachy, herečky Sáry Affašové (29). Ta vynesla okouzlující černé koktejlky s puntíky a s průhlednými rukávy. A modely tmavé barvy vynesly také další známé osobnosti, například moderátor Petr Vágner (46) se svou přítelkyní Silvií Vlčkovou, které něžně přezdívá Laskonka. Jak jim to slušelo se můžete podívat v naší fotogalerii.

Beata Rajská radí brokát, žakár a hedvábí

Návrhářka Beata Rajská letos vidí v trendech pro večerní šaty a kostýmky tmavší barvy kombinované se zlatými knoflíky, flitry nebo zlatavými metalickými odlesky. Inspirací jí byly právě magické Benátky, kde svůj kalendář letos fotila. "Nechyběly ani soudkové sukně – říkáte tomu `honzík` – když si já představím Benátky, jsou to pro mě kupole paláců, hodně knoflíků a barokní tvary. Tohle všechno je v kolekci zhmotněné," vysvětluje návrhářka v našem rozhovoru. "Z materiálů je to hodně žakáru, brokátu, hedvábí, tvídy vyšívané kameny. Jsou to materiály, které já osobně miluji – volná hedvábí, směsi těchto ušlechtilých materiálů tkané do noblesnějších tkanin."

Světlana Witowská v kalhotovém kostýmku

Módní přehlídku si nenechala ujít moderátorka Světlana Witowská (50), která ji pozorovala se svým partnerem, bývalým diplomatem Petrem Kolářem. Světlana oblékla kalhotový kostýmek tmavě šedé barvy s vertikálními proužky, který doplnila černými lodičkami. Její partner oblékl tmavě modrý oblek s bílou košilí a nezbytnou tmavě modrou kravatou s bílými puntíky. Pár si na přehlídce dopřál sklenku šampaňského a celý večer se dobře bavil.

Gabriela Soukalová jako lesklá štika

Bývalá sportovkyně a moderátorka Gabriela Soukalová (34) rovněž vyvedla do společnosti svého partnera a otce své dcery Isabellky, Miloše Kadeřábka. Na přehlídku Gabriela dorazila v luxusním světlém kožíšku, kterým kryla tmavou večerní róbu s asymetricky řešeným rukávem. Róba se na světle stříbřitě třpytila jako černá rybí kůže. "Dnes jsem neoblékla šaty od Beaty Rajské, byť to tak možná vypadá," přiznala nám v rozhovoru Gabriela, která jméno návrhářky bohužel zapomněla.

A jaký je její módní styl? "Jsem zastánce minimalismu a mám také ráda minimalistické večerní šaty. Když můžu, tak je upřednostním, protože si samu sebe moc neumím představit v nějakých velice honosných a zdobených šatech," tvrdí Gabriela. "Flitry? Proč ne, mám je ráda, někdy je nosím, ale v rámci oblékání zastávám velmi jednoduchý styl," dodává bývalá sportovkyně.

Jak vypadaly lesklé šaty Gabriely Soukalové a také její světlá kožešina, na to se můžete podívat v naší velké fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články