Módní triky 50+ od Nely Boudové: Miluji šaty a kalhoty jsem vyřadila ze šatníku

Nela Boudová v LifeeTalk
Zdroj: LifeeTalk/Lifee
Nela Boudová miluje vzdušné šaty. Doplnit je jehlovými podpatky byl ten nejlepší trik, jak z nich udělat elegantní podívanou.Výrazné barvy i pastelové tóny, v šatníku Nely Boudové najdete vše.V šatníku Nely Boudové nechybí ani vzory.Odstín blankytně modré přirostl Nele Boudové k srdci.+ 15 fotek+ 16 fotek

Herečka Nela Boudová (56) popisuje v rozhovoru pro Lifee svoji kosmetickou rutinu po padesátce, ale také základy svého šatníku. Ráda nosí všechny odstíny růžové a fialové, přičemž téměř vyřadila sukně a kalhoty, zakládá si na šatech. Na co všechno používá Nela Boudová kokosový olej? Proč mají aroma oleje tak důležité místo v její domácnosti? A kterou bylinku ráda čichá v autě?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 03. 2024 05:00

Herečka Nela Boudová (56) říká, že si po padesátce udržuje zdravé tělo i zdravou mysl. "Děkuji pánu Bohu za to, že jsem zdravá. Ale používám oleje, vonné oleje na nakopnutí, aroma oleje, které vtírám do dlaní, za krk nebo na plosky nohou," prozradila nám populární herečka. "Když jsem spadla z kola, nechala jsem si namíchat speciální olej na koleno," říká Nela, která si masážní nebo povzbuzující olejíčky také s oblibou vozí z Asijských zemí, které často navštěvuje.

"Mám také moc ráda levanduli. Mám ji v autě a když se potřebuji nakopnout, tak k ní čichám," dodává Nela, kterou jsme zastihli právě na dopoledním brunchi, kde byla levandule ústředním tématem.

Doporučené video: Nela Boudová o menopauze

Nela Boudová se odličuje zásadně kokosovým olejem

Sílu olejů využívá herečka také v oblasti kosmetiky. Na drahé krémy či přípravky z drogerií ji neužije. "Na všechno, takže i na vlasy, používám kokosový olej, kterým se také odličuji. Občas si na vlasy udělám kúru z kokosového oleje. Musím říct, že tento olej je v mé domácnosti zastoupený asi nejvíce," vysvětluje Boudová. "Někdy na něm také vařím, takže ho mám doma kvanta."

Mám ráda odstíny růžové a fialové

Do společnosti chodí Nela Boudová často a v otázce outfitů pro nejrůznější společenské události si nechává poradit od profesionála. "S outfity mi pomáhá můj spolužák ze školy, šikovný stylista Martin Gruntorád. Studoval tanec, takže se známe dlouhé roky od konzervatoře. Velmi ráda ho s sebou někam beru, aby mi poradil," přiznává herečka.

Se svou postavou je herečka nadmíru spokojená, takže u oblečení nevyhledává žádné speciální zeštíhlující triky. "Já mám dobrou postavu, takže si žádným střihem pomáhat nepotřebuji. Samozřejmě, že své tělo znám, znám své přednosti a také vím, co bych měla trochu schovat. Je to naprosto normální, každá žena se dobře zná," míní Boudová, která se obléká také podle aktuální nálady. "Mám své oblíbené barvy, které ráda používám. Miluji všechny odstíny růžové a fialové, mám ráda barvy, které člověka nabíjejí," vysvětluje. "Také mám období, kdy oblečení vůbec neřeším – třeba, když jsem na chalupě nebo když si chci odpočinout od kostýmů," naznačuje Nela Boudová.

Sundat šaty z ramínka a vyrazit z domu

Pokud herečka něco nesnáší, jsou to zbytečné nákupy textilu, který nevynosí. "Jsem zastánkyní slow fashion, to je trend, který se mi líbí. Rozhodně je lepší mít ve skříni pár kvalitních kousků, které vydrží roky a ve kterých se člověk cítí skvěle, než si kupovat rychlou módu, která nedává smysl a za chvíli ji vyřadíte," vzkazuje herečka a vyjmenovává základní pilíře svého minimalistického šatníku.

"Mám hodně ráda šaty, což se v dnešní době možná tolik nenosí a ženy se lépe cítí v kalhotách. Já miluju šaty a jsem typ, který je nosí – možná i z praktického důvodu, že nemusím přemýšlet o zbytku outfitu, co nahoru a co dolů," naznačuje Nela Boudová, co ji na oblékání nebaví. "Tak je to například se sukní, takže sukni nenosím skoro vůbec. Mám ráda, když je oblékání jednoduché a stačí k tomu jen sundat šaty z ramínka a vyrazit."

Na všechny povedené outfity herečky Nely Boudové se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související články

Další články