Navštívili jsme burger bistro ze 7. dílu nové řady Ano, šéfe! v Ostrově nad Ohří, kde se navzdory prognózám ze závěru dílu stále vaří. Zdeněk Pohlreich odjížděl z prázdného bistra bez hvězdičky, přesto se tu podává stále stejné jídlo. Na kolik vás zde vyjde legendární burger s krevetami a proběhly tady nějaké personální změny?
V sedmém dílu nové série Ano, šéfe! zavítal Zdeněk Pohlreich do Ostrova nad Ohří, kde v přízemí ubytovny bojuje o přežití Flammbeef, kde servírují burgery, pizzy a alsaskou specialitu flammkuchen. Klasický flammkuchen s cibulí a slaninou vyjde na 169 korun, další jdou cenově výše s ohledem na suroviny. Kuchyni vládne kuchař Miroslav Malina, který podnik provozuje společně se spolumajitelem Orlíkem.
A byť v závěru dílu se hvězdičky od Zdeňka Pohlreicha nedočkali, protože v restauraci byl v době jeho neohlášené návštěvy jen pomocný personál - kuchařka Pepina -, tak z návštěvy magazínu Extra.cz lze optimisticky usoudit, že burgery a masem a sýrem obložené placky se zde vesele vydávají dál. Ostatně, posuďte sami v naší fotogalerii.
Doporučené video: Show Ano, šéfe! je zpět. Podívejte se na reportáž
Pepina se po natáčení Ano, šéfe! dočkala vyhazovu
Víc než samotné jídlo, které zde od natáčení připravují na chlup stejné, jsou zajímavější personální změny, které se v podniku udály. Ačkoliv závěrečnou neohlášenou návštěvu Zdeňka Pohlreicha ustála se ctí - v podniku totiž byla úplně sama -, dostala pomocná síla Pepina vyhazov. „Kvůli konci pořadu jsme se s Pepinou domluvili na ukončení spolupráce,“ prozradili Orlík s Miroslavem magazínu Extra.
Závěr pořadu, kdy se kvůli katastrofálnímu fiasku nedočkali žádné hvězdičky, tak připsali na triko právě té, která byla do celé věci nejméně namočená. „Vzhledem k tomu, že jsme tam nebyli, se nic jiného nedalo čekat,“ komentují majitelé moment, kdy Pohlreich přijel hodnotit jídla, která neměl kdo uvařit.
Burger s krevetami znovu na scéně
Podnik samotný přitom budí dojem, jako by zde natáčení pořadu Ano, šéfe! vůbec neproběhlo. Nahrává tomu pohled na jídelní lístek sepsaný křídou na tabulích, nebo interiér bistra, kde opět zmizely kouzelné dveře do vedlejší - větší - místnosti. „Z finančních důvodů nemáme takový obrat, abychom mohli investovat do vedlejšího prostoru,“ vysvětlují majitelé v rozhovoru.
S jistotou si zde můžete můžete dopřát pokrm, který svět (dosud) neviděl, a nad kterým zůstával rozum stát i Zdeňku Pohlreichovi - burger s krevetami a vajíčkem. Vyjde na krásných 229 korun a zážitek kazí snad jen to, že v bistru nezanechali ani jedinou Zdeňkovu inovaci, která by chuti burgerů mohla výrazně pomoci, a to dražší červené bulky.
Na aktuální fotografie z burger bistra ze 7. dílu pořadu Ano, šéfe!, a také na snímky aktuálních pokrmů z jídelního lístku, se můžete podívat v naší fotogalerii.