Nejulítlejší outfity ze StarDance: Kubařová pobavila včelkou Májou, Tomicová jako divoká šelma a Adamczyková v barvách neonu

StarDance v příběhu: Na počest zesnulého Karla Gotta tančila Veronika Khek Kubařová jako včelka Mája
Zdroj: Koláž Lifee/Herminapress/Se souhlasem České televize
Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička, samba, StarDance 2019Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička, samba, StarDance 2019Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička, samba, StarDance 2019Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička, samba, StarDance 2019+ 30 fotek+ 31 fotek

Podívejte se s námi na nejzajímavější a hlavně nejzábavnější outfity, které nám celebrity předvedly ve StarDance! Herečka Veronika Khek Kubařová (36) nás pobavila jako včelka Mája, snowboardistka Eva Adamczyková (30) vynesla oči přecházející neony a herečka Pavla Tomicová (61) si vyhrála se zvířecími motivy.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 12. 2023 12:00

Tvůrci StarDance si umí pohrát s roztomilými detaily, které nás drží připoutané u televizních obrazovek. V roce 2019 to byla například spisovatelka Radka Třeštíková (42), když při jivu zazářila v bílém topu s třásněmi a kalhotách v trendy barvě Viva Magenta. Veselou dvojicí byl také muzikant Xindl X (44), který při sambě vyvedl na parket svoji tanečnici Markétu Dostálovou v kostýmku mořské panny Ariel. Chyběla jí snad jen ta ploutev!

Veronika Khek Kubařová jako včelka Mája

Herečka Veronika Khek Kubařová (36) spojila v roce 2019 síly s kostýmní výtvarnicí Tatianou Kovaříkovou. Jako poctu pro – v té době – nedávno zesnulého Karla Gotta (†80) zatancovala herečka se svým tanečním partnerem Dominikem Vodičkou (27) sambu na jeho legendární Včelku Máju. Na parket herečka pochopitelně vynesla pruhované žluté černé šatičky. A pochopitelně sklidila velký aplaus. „Musím říct, že mám strašnou radost, že s paní Táňou Kovaříkovou, která je absolutně boží, jsme o tom mohly diskutovat. Takže já jsem si některé věci řekla, jak bych si představovala, a ona to zapracovala, takže to byla krásná tvořivá kooperace,“ svěřila se tenkrát Veronika po svém výkonu magazínu Super.cz.

Nebyla to ovšem jediná legrácka, kterou si Veronika Khek Kubařová během působení ve StarDance pro diváky připravila. S Dominikem Vodičkou později zatancovala také jive na píseň Karla Černocha, Večerníček, která nás od dětství všechny provází. Oba při té příležitosti vynesli roztomilé bledě modré outfity s obláčky připomínající pyžamka.

Neonová Eva Adamczyková

Také snowboardistka Eva Adamczyková (30) nás se svým tanečním partnerem Jakubem Mazůchem (35) v letošní řadě StarDance baví propracovanými outfity z dílny kostýmního výtvarníka Romana Šolce. Působivé byly například jejich neonově zářivé kostýmy na cha-chu, kdy Eva vynesla neonově zelené minišaty s třásněmi a Jakub neonově zelené legíny, sáčko s růžovou podšívkou a bílou košili se třpytivými aplikacemi kamínků.

Později, ve filmovém díle, nás zase Eva překvapila svou dokonalou proměnou v animovanou postavičku Rebelky. "Šaty mi hrozně hezky seděly. Člověk se dívá na film Rebelka a říká si: „To by bylo super, kdybych mohla být Rebelka!“ Za pár let si najednou zkoušíte její šaty a paruku. Byl to velký zážitek, i když paruka byla pro tanec až příliš velká, což se ukázalo jako zrádné," hodnotila svůj kostým zpětně v našem rozhovoru.

Neřízená střela, šelma Pavla Tomicová

Herečka Pavla Tomicová (61) se stala miláčkem televizních diváků v roce 2018, především pro svoji nezdolnou energii, optimismus a smysl pro humor. Pobavila nás například při quickstepu, na který oblékla šaty s výraznou zelenou sukní a topem se zvířecími motivy. Vypadala exoticky, dravě, jako skutečná šelma.

Její taneční partner Marek Dědík (40) vzpomíná na měsíce strávené po jejím boku velice rád, jak Lifee.cz prozradil v rozhovoru. "Ona je neskutečný člověk. Má obrovský smysl pro humor, já také, a když jsme zrovna netancovali, tak jsme se jenom smáli, včetně televizního štábu, který nás natáčel. Byla to pro mě neskutečná jízda," ​směje se dnes tanečník při pohledu na záznamy jejich tanečních vystoupení. "Pokud to tak mohu říct, tak ona je taková žena z lidu, proto mi vůbec nevadilo, že těch pár kilo navíc měla," ​dodává závěrem.

Na nejzábavnější outfity ze StarDance se můžete podívat v naší velké fotogalerii.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články