Nominace na Ceny Anděl: O sošku letos zabojují Anna K., Pam Rabbit, David Koller, Viktor Sheen, Calin nebo J.A.R.

Nominace na Ceny Anděl 2024: O sošku letos bojují Anna K., Pam Rabbit, David Koller, Viktor Sheen, Calin nebo J.A.R.
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Zpěvačka Anna K se letos na Cenách Anděl může stát nejlepší interpretkou uplynulého roku.Zpěvák David Koller je letos na Cenách Anděl adeptem na titul Nejlepší sólový interpret.Zpěvačka Pam Rabbit letos na Cenách Anděl bojuje o titul Nejlepší sólová interpretka.Zpěvačka Bára Poláková letos na Cenách Anděl bojuje o titul Nejlepší sólová interpretka.+ 5 fotek+ 6 fotek

Ceny Anděl Coca-Cola se letos budou konat 30. března v pražském O2 universu a v přímém přenosu je odvysílá ČT1. Večerem provedou hned dva moderátoři, Ivana „Fancy“ Kulhánková a Honza Dědek. Sošku letos mohou získat interpreti, mezi které patří například Anna K. (59), David Koller (63), Ben Cristovao (36), Pam Rabbit (26), Bára Poláková (40), nebo kapely Jelen a J.A.R. Pojďte si s námi připomenout nominace. 

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 03. 2024 12:00

Celkem se letos bude udělovat šestnáct andělských sošek. Letos se mezi nominovanými objevují hned dvě jména třikrát. Jedním z nich je rapper Viktor Sheen, který se za své sólové album Planeta opic může stát nejlepším Interpretem. V kategorii Společný projekt pak akademiky zaujalo album Roadtrip, které V. Sheen natočil ve spolupráci s Calinem. A se singlem Safír, který z něj pochází, mají oba šanci i ve Skladbě roku. Magazín Lifee bude letos opět celou situaci mapovat na místě a přinese vám mnoho zajímavých rozhovorů s pozvanými hosty a také s vítězi letošního ročníku.

Doporučené video: Rozhovor s vítězkou Ceny Anděl za rok 2022, Lenny

Nominace na Ceny Anděl za rok 2023

V letošním roce se v kategorii Nejlepší album umístila legendární kapela J.A.R. se svým novým albem Jezus Kristus Neexistus. Dále je to David Koller s albem LP XXIII, a také November 2ND s albem November 2ND.

Adepty na kategorii Nejlepší skladba jsou zpěvačka Anna K. se skladbou Údolí včel, Calin & Viktor Sheen s písní Safír, nebo Sofian MedjMedj & Ben Cristovao s písní Slzy.

O titul Nejlepší kapela se letos utkají J.A.R., Jelen a November 2ND.

Anna K., Barbora Poláková, a také David Koller

Kategorii Nejlepší sólová interpretka letos opanují zpěvačky Anna K., Barbora Poláková nebo Pam Rabbit. Ani pánové letos nepřijdou zkrátka. V kategorii Nejlepší sólový interpret letos pro změnu figurují David Koller, Jakub König nebo Viktor Sheen.

Zajímavou kategorií je také kategorie Objev, kde se letos objevila jména, jako Tereza Balonová, Marcell nebo Barbora Mochowa. V kategorii Společný projekt se mezi sebou utkají Calin & Viktor Sheen s jejich Roadtripem, Sofian MedjMedj & Ben Cristovao s projektem Slzy, nebo Adam Plachetka a Ondřej Havelka s projektem Nebe na zemi.

Na fotografie některých nominovaných interpretů se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související články

Další články