Děti umí být opravdu děsivé. 11 strašidelných a podivných průpovídek, které kdy řekly svým rodičům

Jak byste se zachovali, kdyby vám vaše dítě řeklo něco podobného? Máte i vy zkušenosti?
Zdroj: pixabay
Děti mnohdy nejsou jen hodné a roztomiléale také pořádně děsivéJe za tím jejich bujná fantazie?Nebo snad něco víc?+ 1 fotka+ 2 fotky

Děti jsou obecně brány jako roztomilé. Málokdo si připouští, že občas umí pořádně vyděsit. Zde je seznam reálných a nejstrašidelnějších vět, které v klidu řekly děti svým rodičům. Z některých totiž opravdu mrazí.

Redaktor
Redaktor 29. 05. 2018 13:46

Zatímco jsem svou dceru převlékala u otevřených dveří od skříně, neustále se rozhlížela kolem a smála se. Zeptala jsem se jí, čemu se pořád směje. Odpověděla, že tomu „muži“. „Jakému muži?“ reagovala jsem. Ukázala na skříň a řekla, že tomu „muži s hadím krkem“. Otočila jsem se, ale nikdo tam nebyl. Bojím se zkoumat minulost našeho domu, jestli se náhodou někdo ve skříni neoběsil. Každopádně dcera vystrašená nebyla.

„Tati, spi,“ řekl, když strčil mou hlavu pod vodu v bazénu.

Syn objímal svou babičku a byl u toho velmi sladký (byly mu teprve tři). Ručičkama chytil její obličej, přitiskl na něj ten svůj a řekl jí, že je velmi stará a brzo umře. A zdůraznil to tím, že se podíval na hodiny.

Má tříletá dcera stála vedle svého právě narozeného bratříčka, podívala se na něj, po chvíli se otočila na mě a řekla: „Tati, to je monstrum, měli bychom ho zakopat.“

„Špatný muž.“ „Jaký špatný muž?“ „Tam,“ ukázala za mě do tmavého rohu místnosti. Hned, jak jsem se podívala, z knihovny v rohu spadla lampa. Tu noc spala malá u nás v posteli.

Můj přítel z dětství nedávno našel svůj deník z doby, kdy mu bylo asi šest nebo sedm… Jedna položka v něm byla psána v takovémto duchu: „Maminka někdy zahradničí. Tatínek někdy pracuje uvnitř domu. Když si tatínek myslí, že jsem s maminkou a maminka si myslí, že jsem s tatínkem, chodím do sousedovy garáže a hraju si tam s jejich nebezpečnými nástroji.“

„Tak nemohla bych ho hodit do ohně?“ zeptala se tříletá dcera, když poprvé držela svého brášku.

Ten večer jsem tvrdě usnula, okolo 6. hodiny ranní mě probudil obličej mé čtyřleté dcery, který se blížil k mému obličeji. Podívala se přímo do mých očí a zašeptala:  „Chci ti sloupat celou kůži!“ Zpětná historka k tomu je, že jsem se minulý týden spálila a začala se mi sloupávat kůže. Během spánku jsem z toho byla po dobu několika sekund zmatená. Nevěděla jsem, jestli se mi to zdá, nebo co se to vlastně děje.

Čtyřletá dcera mého kolegy si myslela, že vrčení ve vodovodní trubce v kuchyni způsobují „bílí vlci“ a ten zvuk ji vždy děsil. Jednoho dne seděla na kuchyňském stole a řekla: „Mami, bílí vlci nejsou špatní… Jsou to naši kamarádi.“ Máma ji v této myšlence podpořila tím, že jí řekla: „Ano, bílí vlci nás chrání. Jsou to naši kamarádi.“ Potom ji dcera doplnila: „Jsou našimi kamarády, ale ten muž, který se plazil na podlaze a stál u mé postele, tak ten není.“

Pracuji ve školce. Zvláštní historky a věty tady slyším a sama říkám každý den. Jedna taková, která mi ulpěla na mysli, se stala minulý rok. V práci máme malou kuchyňku, ve které si děti o přestávce hrají. Byla v ní jedna malá slečna, která byla uzavřenější než ostatní děti. Sbírala jsem po dětech špinavé talíře od oběda a ona si jen tak hrála. Najednou jsem si povšimla, že si hraje s panenkou – miminkem – kolébala ji a zpívala jí. Potom panenku vzala, strčila ji do trouby a zavřela za ní dveře. Otočila se na mě, hrozivě se na mě podívala a řekla: „Špatné děti dostanou někdy oddechový čas.“ Řekla to naprosto strašlivý hlasem, takovým, který jsem u ní nikdy předtím neslyšela, usmála se a utekla. Toto dítko mě šokovalo.

Má dcera mi řekla, že je doma žena, která kouká na filmy v jejím pokoji a spí nad její postelí na stropě, zatímco ona spí. A taky jí řekla, aby mě neměla ráda a snědla mé srdce. Mé dítě kouká akorát na Elma. Z jakého pekla přišla?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články