Matky ve znamení Berana, Štíra a Kozoroha: Jaké jsou podle horoskopu!

Matky ve znamení Berana, Štíra a Kozoroha: Jaké jsou podle horoskopu!
Zdroj: Pixabay

Zajímá vás, jaká jednoho dne budete máma? Jestli starostlivá, hysterická, pedantská nebo nad věcí? Tohle horoskop říká o ženách ve znamení Berana, Štíra a Kozoroha!

Jana Matušková
Jana Matušková 03. 10. 2020 07:00

Matka ve znamení Berana (21. 3. – 19. 4.)

Beranky budou hodně autoritativní a energické maminky. Jejich děti si vždycky budou dost dobře vědomé toho, že něco udělaly špatně a že je mamka asi nepochválí. Vzhledem k tomu, že ženy ve znamení Berana neustále srší nápady a energií, budou pro své děti velkou inspirací a vzorem. Budou je také podporovat ve všem, do čeho se pustí, a proto děti Beranek rozhodně nebudou trpět komplexy nebo pocity méněcennosti.

Matka ve znamení Štíra (23. 10. – 21. 11.)

Ženy ve znamení Štíra se nezřídka stávají hlavami rodiny. Autorita z nich přímo čiší, ale ne kvůli jejich rázné ruce, nýbrž kvůli intelektu a přirozenému nadhledu. Vyznají se dobře v psychologii, a proto na své děti nekřičí, ale vše se jim snaží vysvětlit. Ať už jde o čištění zubů, nebo úkoly z matematiky.

Matka ve znamení Kozoroha (22. 12. – 19. 1.)

Kozorožky berou svou mateřskou roli velice vážně. Snaží se tvrdě pracovat na tom, aby ze svých dětí vychovaly ty nejlepší a nejdokonalejší bytosti na světě. Někdy by nebylo od věci, aby si našly spíš čas na společné hry a zábavu než na neustálé zdokonalování chodu rodiny. Děti se mnohem víc naučí tehdy, když budou v rodičích vidět parťáky, a ne soupeře.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články