Hodně muziky za málo peněz: Luxusní vzhled zajistí světlé barvy a skvěle padnoucí střih

Luxusně můžete vypadat i za málo peněz.
Zdroj: oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Hladký svetr Reserved, 599 KčVolné kalhoty Tom Tailor, 659 KčKabát Bershka, 1 399 KčKabelka s černou hladkou kůží. Loro Oro, 2 790 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Říká se, že za peníze si styl nekoupíte. Platí to ale i o luxusu? To je otázka. Pokud pro vás luxus znamená drahá dovolená a Ferrari v garáži, pravděpodobně vám s tím nepomůžeme. Jde-li ovšem o luxusní vzhled, k tomu bychom pár doporučení našli.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 19. 01. 2023 18:00

Vypadat hezky a působit, že si můžete dovolit drahé věci, jde i bez toho, abyste za ně utráceli spoustu peněz. Jistě se vám už někdy stalo, že když jste se ptali kamarádky, kde koupila tu krásnou kabelku, dala vám překvapivou odpověď. Nestála desetitisíce, ale jen pár stovek v obchodě, kde byste ji nehledaly. Taková zkušenost nám dodá naději, že i za málo peněz můžeme mít hodně muziky.

Noste jednobarevné nebo světlé oblečení

Černá barva je krásná, ale mnohem lepší službu vám v tomto případě udělají světlé barvy. Když si představíme volné krémové kalhoty a halenku, přenese nás to do apartmá na pobřeží, kde se obvykle zdržují opravdu bohaté filmové postavy. Vzpomenout si ovšem můžeme i na Maurizia Gucciho, který během dovolené na horách nosil bílý svetr a kombinézu. Bohatí lidé, kteří si mohou dopřát opravdový luxus, se totiž nechtějí schovávat, rádi zazáří a poutají pozornost. Světlé oblečení jim v tom hodně pomáhá a my se jimi můžeme inspirovat.

Investujte do drahých a kvalitních doplňků

Pokud bychom se měli od módních influencerek naučit jednu jedinou věc, pak by to byla schopnost kombinovat levné s drahým. Často si na jejich instagramových fotkách všimneme drahé kabelky nebo šperků, na které rády upozorňují. Mnohem menší pozornost pak věnujeme zbytku outfitu, který až tolik nestál. Jaké ponaučení z toho plyne? Chceme-li vypadat luxusně, stačí k tomu jedna dražší věc a nemusí to být zrovna kabelka Chanel. Můžete například podpořit místní firmu, která vyrábí kvalitní ručně dělané kousky. Taková kabelka nejenže vydrží a vypadá dobře, ale vyvolá v lidech kolem pocit, že víte, co nosíte.

Nejste-li fanouškem kabelek, můžete zkusit dražší hodinky, nebo dioptrické brýle. Takový kousek vás nejen potěší a můžete ho bez obav používat opakovaně, ale dodá vám i módní sebevědomí. Každý, kdo se zajímá o styl, si takového kousku všimne a rád vás pochválí.

Dobře padnoucí oblečení pomůže k vysněnému outfitu

Dejte si pozor, aby oblečení, které nosíte, bylo vaší velikosti. Lidé, kteří milují luxus, totiž milují i oblečení na míru. Utrácejí tisíce za to, aby jim sako či šaty padly jako ulité. I když nemáme finance na to nechávat si šaty šít, můžeme si alespoň kupovat odpovídající velikost. Nesnažte se narvat do malých kalhot ze sekáče jen proto, že jsou od drahé značky. Mnohem lépe uděláte, když si koupíte levnější, avšak dobře padnoucí kousek.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články