Móda z cen BAFTA: Kate Winslet s dcerou Miou v černém, Alžběta II. z Koruny se zahalila do královské modré

Móda z cen BAFTA: Kate Winslet s dcerou Miou v černém, Alžběta II. z Koruny se zahalila do královské modré
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Mladší sestra zpěvačky Kylie Minogue Dannii dorazila na červený koberec v lehoučké šifonové róbě ve výrazném žlutém odstínu a jasně oslnila.Britská herečka a jedna z nominovaných Billie Piper předvedla přiléhavý all-in-one overal od návrháře Richarda Quinna, který kryl takřka celé tělo.Styl matky a dcery. Herečka Kate Winslet a její dcera Mia Threapleton předvedly nejen barevně sladěnou kombinaci stylu a elegance. Doplnily ji jednoduchým líčením i účesem v podobném duchu.Představitelka královny Alžběty II., herečka Imelda Staunton, vsadila na královský styl i při cestě na červený koberec. Barvou i střihem šatů, které zvolila, by do královského prostředí zapadla bez sebemenších okolků.+ 6 fotek+ 7 fotek

Televizní ceny Britské akademie (BAFTA) ovládly druhou květnovou neděli v Londýně. Na slavnostním večeru nemohly chybět známé tváře a tedy ani nádherné róby, na které se s námi nyní můžete podívat. Kterým dámám to nejvíce slušelo?

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 15. 05. 2023 11:30

V neděli 14. května přihlížela londýnská Royal Festive Hall předávání prestižních ocenění nejlepším televizním projektům uplynulého roku a jejich hlavním aktérům. Hvězdou večera se stala Kate Winslet (47), která dorazila se svou dcerou Miou Threapleton (22) a získala ocenění BAFTA za nejlepší hlavní herecký výkon v dramatickém seriálu I am Ruth.

Kate Winslet sladila outfit s dcerou Miou

Kate Winslet překvapila v jednoduchých šatech koktejlových parametrů, tedy malých černých ke kolenům, s asymetrickými prvky. Její róba sice neoslňovala délkou ani zdobností, přesto přesně vystihovala charakter a styl osobité herečky, která podporuje trend přirozeného stárnutí a v posledních letech není nakloněna přílišným okázalostem ani při volbě slavnostních rób.

Na slavnostní večer Kate doprovodila dcera Mia, která zvolila na první pohled jednoduchý černý model – overal imitující set kalhot a podprsenkového topu, který vizuálně propojoval nenápadný prvek v tělovém odstínu. Obě dámy podpořily vyladěný look máma a dcera podobnými účesy i líčením.

Kate má kromě dcery, která se už vydala na hereckou dráhu a objevila se například v seriálu Dangerous Liaisons nebo po boku maminky ve filmu Králova zahradnice, ještě dva syny - Joea (19) a Beara (9).

Billie Piper jiskřila v sexy flitrovém overalu

Nápaditost naopak při výběru outfitu zapojila další britská herečka Billie Piper (40). Ta sáhla po oslnivém přiléhavém all-in-one overalu Richard Quinn ve stylu trikotu, do posledního milimetru obsypaného třpytivými flitry v zářivě modrém odstínu electric blue.

Stejně jako model vítězné Kate Winslet, také outfit ve stejné kategorii nominované herečky vykazoval jasný módní trend v podobě asymetrického prvku odhalujícího rameno, zbytek ale téměř kompletně skryla pod elektrizující modř flitrové kombinézy kryjící i dlaně a kotníky.

Představitelka Alžběty II. v královském odstínu modré

Modrou barvu zvolila pro slavnostní večer také představitelka Dolores Umbridge z filmů o Harrym Potterovi či královny Alžběty II. ze seriálu Koruna, britská herečka Imelda Staunton (67).  Její temně modré večerní šaty s tříčtvrtečními rukávy a drapovaným detailem ozdobila výrazná brož větších rozměrů a také pouzdrové psaníčko ze žlutého kovu, které třímala v dlani.

Na další podařené modely tohoto večera se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články