Nejen Sinéad O'Connor: Holou hlavou se v minulosti pochlubily i Demi Moore, Sigourney Weaver či Natalie Portman

Nejen Sinéad O'Connor: Holou hlavou se v minulosti pochlubily i Demi Moore, Sigourney Weaver či Natalie Portman
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Irská zpěvačka Sinéad O'Connor, která ve středu zemřela ve věku pouhých 56 let, nebyla jedinou slavnou ženou, jež nosila oholenou hlavu, byť ji měla suverénně nejdéle. V jejích stopách v určité fázi života kráčely i další krásky. Které? Na to se nyní společně podívejme.Jednou z nejslavnějších plešatých star byla hrdinka akčního filmu Vetřelec. Sigourney Weaver se oholila právě kvůli své nejslavnější roli.V devadesátkách na sebe upozornila holou lebkou také další krásná brunetka Demi Moore. Za její proměnou stojí pro změnu role vojandy ve snímku G. I. Jane.Maminčinu slavnou image nedávno napodobila hereččina nejmladší dcera Tallulah Willis, která oholenou hlavu pravidelně střídá s krátkým rozcuchem.+ 6 fotek+ 7 fotek

Ve středu zemřela ve věku 56 let slavná irská zpěvačka Sinéad O'Connor. Interpretka hitu Nothing Compares 2 U proslula kromě nezaměnitelné barvy hlasu také oholenou hlavou. Tu v minulosti předvedly i další slavné krásky v čele se Sigourney Weaver (73), Demi Moore (60) nebo Cameron Diaz (50). Připomeňme si, jak jim to tehdy slušelo.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 27. 07. 2023 13:05

Nejslavnější milovnicí holicího strojku je bezpochyby modelka Amber Rose (39), která ho pravidelně užívá na svou kštici už přes dvacet let. A k zálibě v holé lebce ji neinspiroval nikdo menší než právě Sinéad.

Rozhodla jsem se rebelovat, tvrdí Amber Rose

"Když jsem viděla videoklip k jejímu hitu Nothing Compares 2 U, měla jsem jasno," přiznala v rozhovoru pro Flirt Cosmetics. "Kamarádi mě od toho zrazovali: 'Nedělej to, Amber, budeš vypadat jako blázen.' Jenže já jsem já, chtěla jsem rebelovat a namířila si to rovnou do barber shopu. A ten účes už mi zůstal," dodala kráska, která si kraťoulinkého ježka pravidelně odbarvuje na platinovou blond.

Z poněkud prozaičtějších důvodů se dlouhých loken vzdala v roce 2007 populární zpěvačka Britney Spears (41). Toužila si totiž pořídit tetování na hlavu a jinak to prostě nešlo. Záběry z toho, jak si sama holí hlavu, obletěly svět.

Holé hlavy kvůli filmovým rolím

Většinu dalších krásek připravily o vlasy filmové role. Možná neslavnější je v tomto směru Sigourney Weaver (73), představitelka vůbec první akční filmové hrdinky Ellen Ripley z Vetřelce. Dohola šla právě kvůli této ikonické roli. A podobnou odvahu prokázaly Demi Moore (60)G. I. Jane nebo Natalie Portman (42) ve filmu V jako Vendeta. S holou hlavou se ve snímku Je to i můj život objevila Cameron Diaz (50), šlo však jen o umnou práci maskérů, neboť herečka se v reálu své blonďaté hřívy odmítla vzdát.

Naopak dobrovolně a velmi ráda se k oholené hlavě vrací nejmladší dcera Demi Moore a Bruce Willise (68) Tallulah (29). Evokuje tak maminčinu nejslavnější roli a také hledá svůj jedinečný styl. A my musíme uznat, že jí to sekne. Ať už s vlasy, či bez nich.

10 krásek s holou hlavou si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články