Přerušovaný půst: Kelly Osbourne díky němu zhubla 38 kg. Na nových fotkách je k nepoznání

Přerušovaný půst: Kelly Osbourne díky němu zhubla 38 kg. Na nových fotkách je k nepoznání
Zdroj: Showpix
V roce 2007 byla Kelly Osbourne nešťastné a pořádně oteklé káčátko. Kila jí přidává také špatně zvolený účes.Londýnský týden módy a Kelly Osbourne vypadá jako děvče z ulice, které vstup na módní událost roku omylem vyhrálo v soutěži pochybného dívčího časopisu.Ceny BAFTA z roku 2007 a Kelly Osbourne opět šokuje svým zjevem, ačkoli se snažila do vysoké společnosti mezi smetánku zapadnout.Kelly je dcerou manželů Osbournových, zpěvák Ozzy Osbourne je výstřední hudební legendou. Rodina o sobě v roce 2002 nechávala točit reality show, v důsledku čehož zřejmě propukly u tehdy pubertální Kelly psychické problémy.+ 4 fotky+ 5 fotek

Dcera slavných rodičů Kelly Osbourne (37) se s váhovými výkyvy pere celý život. Lví podíl na tom má její dospívání, které s ohledem na rodinné zázemí nebylo právě poklidné. Dříve oplácaná Kelly je však nyní k nepoznání. Přestala užívat drogy a alkohol a podle vyjádření v magazínu ETonline se stravuje moderní metodou přerušovaného půstu v kombinaci s rostlinnou stravou.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 01. 2022 12:30

Kelly provází jojo efekt prakticky od puberty a ačkoli se jí průběžně dařilo kila shazovat, vždy je po čase nabrala zpátky. V nejlepší formě se naposledy zdála být v roce 2011, kdy se účastnila americké taneční soutěže Dancing With the Stars. Po celou dobu však neúspěšně bojovala také se závislostí na drogách a alkoholu, takže kila šla navzdory její snaze o pravidelný pohyb velmi snadno nahoru - a to především v obličeji. Byla natolik zoufalá, že se rozhodla podstoupit tubulizaci žaludku.

Kelly Osbourne prý jeden čas hubla díky houbám

Ještě v roce 2013 tvrdila, že se jí úspěšně daří zhubnout díky konzumaci hub, které obecně mají jen minimum kalorií. Prý ji dokonale zasytí a díky tomu nemá hlad. Pravda je, že houby jsou skutečně zdravé, nízkokalorické a mají dostatek vlákniny, bílkovin a vitamínu D, ale hubenější vás samy o sobě neudělají. Jindy zase Kelly přišla s teorií, že půl jablka před spaním udržuje její metabolismus v chodu a díky tomu hubne.

Kelly Osbourne propadla přerušovanému půstu

Nešťastná a napuchlá Kelly je ale pryč a na sociálních sítích teď řádí štíhlá kráska s fialovými vlasy a lehce přeoperovaným nosem, pokud to tedy není silný filtr. Podle jejího vyjádření v magazínu ETonline stojí za jejím štíhlým vzhledem přerušovaný půst. A jak Kelly často referuje na svých sociálních sítích, rovněž veganská strava a absence alkoholu a drogMyslím, že to, co dělám, je přerušovaný půst. Vstanu, dám si kávu, a pak až do večera jen piju džus. Pak si dám jedno jídlo a jdu spát,“ prozradila,  „mám tolik energie, je to šílené."

Inspirovala se Jennifer Aniston nebo Hughem Jackmanem?

Ostatně není sama, kdo kouzlu přerušovaného půstu v poslední době propadl. Vyznávají ho také herečky Jennifer Aniston, Reese Witherspoon nebo herec Hugh Jackman. Jak vysvětluje Dr. Fungh, přerušovaný půst nám v rámci jednoho dne umožňuje jíst, co chceme, ovšem pouze omezený počet hodin – buď 4, 6 nebo 8 hodin, v závislosti na tom, zda následně chceme držet půst 14, 16, 18 nebo 20 hodin.

Právě Jennifer Aniston tak například britskému Radio Times sdělila, že ona osobně se denně postí 16 hodin včetně spánku a jídlo si následně dává v osmihodinovém okně. Ráno si dopřeje pouze celerovou šťávu a kávu, podobně jako Kelly Osbourne.

Zdroje informací:

Abcnews.go.com

Dailymail.co.uk

Thebeet.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články