Rafinovaný styl Jill Biden: Takto boduje na módním poli manželka amerického prezidenta

Rafinovaný styl Jill Biden: Takto boduje na módním poli manželka amerického prezidenta
Zdroj: Showpix
20 ledna 2021 - Již zmíněné šaty a tvídový kabát značky Markarian, které pro inauguraci navrhla Alexandra O´Neill. Jill vše krásně sladila s rouškou a modrými lodičkami.8. března 2021 - Jill zazářila v šatech od Oscara de la Renty, které v přepočtu vyjdou na 63 tisíc korun. Doplnila je žlutými lodičkami.28. dubna 2021 - Jill si rozumí i s udržitelnou módou. Zde má na sobě například šaty od Gabriely Hearst. "Šaty i rouška byly vyrobeny z recyklovaných tkanin. Vše jsme navíc ušili zde v New Yorku," napsala návrhářka na Instagramu.23. května 2021 - Po víkendu v Camp Davidu zamířila Jill do Bílého domu příznačně celá v bílém. Na sobě má skinny džíny, tričko a dlouhý plášť lemovaný krajkou. Outfit doplnila espadrilkami a slunečními brýlemi Ray-Ban.+ 3 fotky+ 4 fotky

Když byl Joe Biden (78) loni zvolen prezidentem Spojených států, pozornost se soustředila nejen na něj, ale i jeho manželku Jill. Módní kritiky zajímalo hlavně to, jak se nová první dáma bude oblékat a zda bude důstojně reprezentovat svého muže i zemi. Sedmdesátiletá profesorka je rozhodně nezklamala.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 09. 11. 2021 09:00

Jill Biden vnesla do Bílého domu účelnou, elegantní a střízlivou módu. Její doménou se vedle kostýmků a kabátů s límečkem staly šaty a sukně v midi délce, jak se na dámu jejího formátu sluší.

Královský tah na inauguraci

Sympatická blondýnka se rozhodně nebojí barev. V teplejších měsících ráda obléká květované šaty, zatímco v chladnějším počasí dává přednost kostýmům či kabátům ve všech barvách duhy. V polovině února například nastupovala do Air Force One v pastelově růžovém kabátě a koncem měsíce pak pro změnu vynesla fialový kostým od Michaela Korse.

To, že v módě nebude hrát druhé housle, ostatně předeslala už při lednové inauguraci svého muže, na niž si oblékla úchvatné modré šaty a kabát značky Markarian, které navrhovala Alexandra O´Neill. Kousky tohoto výrobce mají přitom v oblibě i daleko mladší známé ženy, například herečky Kate Hudson (42) a Kerry Washington (44).

Outfity si vybírá sama

Za zmínku určitě stojí i fakt, že zatímco předchozí dvě první dámy - Michelle Obama (57) i Melania Trump (51) - měly svého stylistu, Jill si outfity vybírá sama. A zatím u široké veřejnosti boduje. "Překvapilo mě, kolik lidí se zajímá o to, co mám na sobě nebo jestli jsem si svázala vlasy gumičkou. Analyzují snad každý detail," přiznala první dámu USA pro magazínu Vogue. A my jen dodáme: Klid, paní Biden, nemáte se za co stydět!

Zdroje informací:

Usmagazine.com

Instyle.com

Vogue.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články