Tajemství pohodlné chůze Kate Middleton: Díky těmto trikům vydrží celý den v jehlových podpatcích

Tajemství pohodlné chůze Kate Middleton: Díky těmto trikům vydrží celý den v jehlových podpatcích
Zdroj: Showpix
Tajemství pohodlné chůze Kate Middleton: Díky těmto trikům vydrží celý den v jehlových podpatcíchTajemství pohodlné chůze Kate Middleton: Díky těmto trikům vydrží celý den v jehlových podpatcíchTajemství pohodlné chůze Kate Middleton: Díky těmto trikům vydrží celý den v jehlových podpatcíchTajemství pohodlné chůze Kate Middleton: Díky těmto trikům vydrží celý den v jehlových podpatcích+ 6 fotek+ 7 fotek

Miluje jehlové podpatky a umí v nich chodit jako málokdo. Ale ani Kate Middleton (39) to nemá zadarmo. Aby v elegantních lodičkách vydržela celý den bezbolestně plnit královské povinnosti, musí si k tomu dopomoci následujícími dvěma fígly. Vyzkoušet je můžete i vy!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 21. 05. 2021 09:00

Triky trojnásobné maminky přinesl web Insider.com. Jsou jednoduché, dostupné a podle všeho účinné. Vévodkyně totiž na oficiálních akcích působí uvolněným dojmem a rozdává úsměvy na všechny strany. Kdo kdy zažil mučivou bolest způsobenou vysokými podpatky, jistě uzná, že upřímný úsměv je v takové situaci navýsost obtížný.

Punčochy s gelovými proužky

Podle odbornice na královskou etiketu Myky Meier jsou Katiným prvním klíčem k úspěchu speciální punčochy od Johna Lewise, které stojí v přepočtu pouhých 177 Kč. Ty díky gelovým proužkům na chodidlech zabraňují tomu, aby noha v botě klouzala. Zároveň gelová vrstva pomáhá prstům správně přilnout k podrážce, čímž se sníží tlak na chodidla.

Že Kate skutečně uvedené punčocháče nosí, bylo pozorným fanouškům zřejmé už v roce 2011, kdy ji fotografové zachytili v nedbalkách na oficiální návštěvě Kanady. Detailní snímek nohou sympatické brunetky v lodičkách od Tabithy Simmons odhalil i téměř neviditelné gelové proužky.

Kvalitní kožená stélka

Druhým tajemstvím pohodlné chůze Kate Middleton je kvalitní stélka značky Alice Bow. Vévodkyně si oblíbila jednu speciální koženou, která je nejen pohodlná, ale zároveň natolik tenká, že si jí téměř nevšimnete. Navíc pasuje do každé boty. Podle časopisu Vanity Fair si jich manželka prince Williama (38) pořídila hned několik párů. Cenově se pohybují od 500 Kč.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články