Trend na léto 2023: Bucket hat okouzluje netradičními materiály i provedeními. Nosí ho i Pitt, Rihanna či Wilde

Trend na léto 2023: Bucket hat okouzluje netradičními materiály i provedeními. Nosí ho i Pitt, Rihanna či Wilde
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Zpěvačka Rihanna doladila kloboučkem sexy hadí kreaci.Herec Brad Pitt miluje chlupaté varianty. Huňatých kloboučků vlastní hned několik.Herečka Olivia Wilde si na farmářské trhy vyrazila stylově – ve slamáčku.Plátěný. Pieces, 499 Kč+ 19 fotek+ 20 fotek

Rozhodně to není žádná žhavá novinka. Tedy pokud hovoříme o typu pokrývky hlavy. Masivní nástup kloboučku zvaného bucket hat ale souvisí nejen s blížícím se létem, ale i mimořádnou oblibou mezi celebritami. Zatímco herec Brad Pitt (59) si zamiloval variantu pro horké měsíce spíše nevhodnou, zpěvačka Rihanna (35) či herečka Olivia Wilde (39) vás přesvědčí, že tuto pokrývku hlavy v létě prostě potřebujete.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 14. 05. 2023 09:00

Fenomén kloboučku připomínajícího kyblíček, podle kterého dostal svůj anglický název, známe z módních kolekcí již několik předešlých sezón a své chvilky slávy mnohokrát prožíval i o několik dekád dříve. Jeho aktuální pozice jednoho z nejvyhledávanějších letních doplňků ale souvisí s eklektickým stylem, který nezná žádné módní škatulky, zákazy ani diktáty. Jednoduše nám velí nosit si co a jak chceme, trend jsme my.

Zkuste tedy bucket hat zapojit do vlastního pojetí módy a okouzlí vás nápaditost, univerzální a líbivý charakter tohoto doplňku, který z hlavy nesundáte celé léto.

No name nebo s luxusní visačkou, sluší všechny stejně

Můžou nést stylový rukopis věhlasných módních domů stejně jako značky naprosto opomíjet a být jen bezejmennou pokrývkou hlavy, která plní svou funkci. Fungují ale za všech okolností. Pokud toužíte po legendě, sáhněte třeba po oboustranném kloboučku s typickou kostkou, nezapomenutelném modelu od značky Burberry, který nestárne a o své nositelce (či nositeli, mluvíme přeci o unisex kousku) hlásá do světa, že si tyká s nejluxusnějšími módními trendy.

Bucket hat, parťák do každého počasí

Zajímá-li vás ale hlavně funkce či jako prvek, který dodá vašemu outfitu pověstnou třešničku na dortu, pak se nenechte omámit logy a visačkami a jděte rovnou po barvě a stylu. Potřebujete sladce růžový? Žádný problém. Učarovaly vám slamáčky, ale žádný klasický typ vám nesluší? Bingo, vyřešeno. Roztomilý jednoduchý klobouček aktuálně seženete v bezpočtu provedení, z jakéhokoliv materiálu, uzpůsobený pro horké letní dny, chladná rána i deštivé plískanice, vždy vám bude věrným a stylovým parťákem. 

Vyberte si ten pravý, třeba ho najdete v naší přiložené fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články