Trend neviditelného obočí celebrity milují: Odbarvila si ho Cyrus, sestry Hadidovy i Madonna

Trend neviditelného obočí celebrity milují: Odbarvila si ho Cyrus, sestry Hadidovy i Madonna
Zdroj: Profimedia
Největší "influencerka" světa Kim Kardashian nechyběla u zrodu trendu v roce 2021. Takto vypadala při focení kampaně na svou značku SKIMS.V roce 2021 si odbarvené obočí vyzkoušela i zpěvačka Katy Perry.Doutzen Kroes měla odbarvené obočí na focení už v roce 2019, kdy nebylo ještě tolik trendy.Gigi Hadid na přehlídce Givenchy na podzim roku 2022. + 9 fotek+ 10 fotek

Dámy, ale i pánové, velmi dobře vědí, že tvar a velikost obočí hrají velkou roli v celkovém výrazu obličeje. Ať už je tenké, zahnuté, krátké, nebo naopak silné a huňaté, dodává obličeji určitou konturu, která by mu chyběla. Netýká se to ale všech, protože ti, kteří milují kosmetické trendy, jistě postřehli, že aktuálně se nosí obočí odbarvené, tedy neviditelné.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 09. 03. 2023 08:00

Trendy v líčení jsou od toho, aby inspirovaly, a není třeba je bezhlavě následovat. I v trendu neviditelného obočí některé ženy uvidí příležitost a jiné se nad ním budou ošklíbat.

Podívejte se s námi na světové hvězdy, kterým se odbarvené obočí zalíbilo.

Sestra Miley Cyrus bez make-upu i obočí

Noah Cyrus se prvně objevila bez výrazného obočí na pařížské přehlídce značky Viktor & Rolf a na večerní událost zvolila výraznější líčení očí. Na nedávné přehlídce Stelly McCartney, která také proběhla v Paříži, už ovšem Noah dorazila bez líčení a v kombinaci s odbarveným obočím působila až mimozemsky. Mladší sestra Miley Cyrus si jede svůj vlastní styl, ale trendy evidentně sleduje a některé i následuje.

Madonna nikdy nebude out

Královna popu trendy následuje, ale hlavně sama určuje. Madonna si obočí odbarvila v září loňského roku a od té doby bez něj nahrává na TikTok sexy videa v prádle. Zpěvačka si udržuje mladistvý styl v oblékání, chování i líčení, takže k ní neviditelné obočí sedne. Dá se ovšem říct, že s obočím jí to sluší více, co říkáte?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna)

Odbarvené obočí na přehlídkách světových značek

Blond obočí se v loňském roce stalo trendem přehlídky Givenchy pro kolekci jaro/léto 2023, kde se po mole na pařížském týdnu módy prošly sestry Hadidovy. Přehlídkové looky Gigi a Belly s odbarveným obočím se tak stávají trendem nadcházející sezony.

Na přehlídky na pařížském týdnu módy ale neměly odbarvené obočí jen modelky, ale i hosté. Jak se můžete přesvědčit v galerii, bez výrazného obočí, které bylo doteď trendem č. 1, přišly Nicola Peltz Beckham i herečka Maisie Williams.

Jak na blond obočí?

Že je něco trendy, neznamená, že to bude slušet všem. Pokud byste ovšem chtěli zkusit blond obočí, nemusíte si ho hned odbarvovat peroxidem, ale můžete ho zamaskovat pomocí korektoru. Vyberte hutnější a hodně pigmentovaný, který kartáčkem naneste na obočí tak, aby zakryl celé chloupky. Obočí je poté vhodné zapudrovat a v odraze v zrcadle hned vidíte, jestli se vůbec máte pouštět do odbarvování.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články