×
  • Horoskopy
  • Děti a rodina
  • Styl a zdraví
  • Láska a vztahy
  • Vaření a recepty
  • Mobilní menu
Zavřít menu
HoroskopyDěti a rodinaStyl a zdravíLáska a vztahyVaření a recepty
SuperWoman
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
FacebookInstagramTikTokYouTube
Speciál: Well-being
  1. Lifee.cz

třešně

Marie (61): Načapala jsem souseda, jak mi krade úrodu z mojí zahrady. Vůbec se nestyděl a ještě se mi začal mstít

Marie (61): Načapala jsem souseda, jak mi krade úrodu z mojí zahrady. Vůbec se nestyděl a ještě se mi začal mstít

Nejsvůdnější vůně podzimu 2024 obsahuje šťavnatou třešeň: Vybrali jsme pro vás 10 nejlepších kousků

Nejsvůdnější vůně podzimu 2024 obsahuje šťavnatou třešeň: Vybrali jsme pro vás 10 nejlepších kousků

Letní chlebíčky pro krásný den: Užijte si poslední teplé dny ve velkém stylu

Letní chlebíčky pro krásný den: Užijte si poslední teplé dny ve velkém stylu

Martina (30): Při trhání třešní mě sledovala tajemná postava. Jasně jsem cítila, že mi chce ublížit

Martina (30): Při trhání třešní mě sledovala tajemná postava. Jasně jsem cítila, že mi chce ublížit

Miroslava (45): Sen o rozsypaných třešních jsem nebrala jako varování. To se mi záhy vymstilo

Miroslava (45): Sen o rozsypaných třešních jsem nebrala jako varování. To se mi záhy vymstilo

Třešňový koláč: Chutný sezónní dezert, který potěší všechny smysly

Třešňový koláč: Chutný sezónní dezert, který potěší všechny smysly

Višňový džem s borůvkami a rybízem:

Suroviny:

600 g višní,
300 g borůvek,
150 g červeného rybízu,
1000 g cukru,
1 a půl balíčku ovocného pektinu Labeta.

Postup:

Nejprve ovoce omyjeme pod slabým proudem vody. Višně vypeckujeme, kuličky rybízu obereme ze stopek a vše smícháme s borůvkami. Směs ovoce rozmixujeme a propasírujeme přes síto, abychom se zbavili slupek a drobných peciček. Cukr promícháme s ovocným pektinem a vsypeme do propasírovaného ovoce. Důkladně promícháme, za stálého míchání přivedeme k varu a povaříme asi 3-5 minut. Hotový džem lijeme do čistých skleniček, zavíčkujeme, postavíme dnem vzhůru a necháme zchladnout. Džem skladujeme nejlépe na suchém, temném a chladném místě.

Zavařovací sezona v plném proudu: Džemy z višní a třešní pětkrát jinak

Naučte se porcovat jako šéfkuchař!

Jak snadno vypeckovat třešně nebo nakrájet meloun? Naučte se triky jako šéfkuchař

Sledujte nás na sociálních sítích
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
  • Online kurzy vaření
  • Kontakty
  • Inzerce
  • Redakční etický kodex
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Cookies zásady
  • Zásady ochrany soukromí
  • Nastavení soukromí
Doporučujeme:
Pravidla etiketySlovník puberťákůPartnerský horoskopTesty a kvízyAndělská číslaCestováníNumerologie podle data narození
Aktuální témata:
Trendy v manikúřeMinulé životy dle numerologiePartnerské vztahy a numerologieSeriál UliceMódní trendy 2025Bikiny trendy podle ELLEELLEphoria 2025Apetit piknik 2025
Vaření a recepty:
Sýrová omáčkaKuřecí vývarPařížské rohlíčkySázené vejce na toastuRychlé recepty z čočkySnadné polévkyDýňové rizoto s česnekemKuře s podzimním ovocem
Články Lifee.cz
Vzácné snímky mladé královny Alžběty II.: Svou povahou okouzlila dědu krále, za války sloužila v armáděMichaele Pokorné našli v těhotenství agresivní nádor: Po dvou chemoterapiích přišel předčasný porodNa návštěvě ve venkovské restauraci z Ano, šéfe: Mladý majitel vyměnil přítelkyni a pustil se do renovace podle tipů PohlreichaJediné boty, bez kterých se podzim neobejde: Našli jsme 30 nejkrásnějších mokasínFenolové injekce v Osvětimi: Aplikovaly se přímo do srdce, zvrácený lékař si za každého mrtvého vyryl do zdi čárkuKate Middleton vynesla kabelku, po které touží každá žena: Cena luxusního kousku stále roste
Doporučené články
Víkend jenom pro vás: 5 tipů kam vyrazit za uměním, kávou a filmemObyčejné tenisky jsou pasé. 6 originálních modelů, se kterými zabodujeteKdo bydlí tady, má vyhráno: Jak vypadá klasický interiér na švédský způsobKvíz: Měli jste papírovku a plísňáky? Pak si jistě pamatujete módu 80. a 90. letSlaná snídaňová pánvička neboli Country Breakfast Skillet: Americká klasika se slaninou a vejci zasytí na celé dopolednePražský bar Black Angel’s je dějištěm nového románu Dana Browna. Knize vzdává hold speciálním koktejlovým menu

© 2025 Všechna práva vyhrazena BurdaMedia Extra s.r.o.

Burdamedia Extra