×
  • Horoskopy
  • Děti a rodina
  • Styl a zdraví
  • Láska a vztahy
  • Vaření a recepty
  • Mobilní menu
Zavřít menu
HoroskopyDěti a rodinaStyl a zdravíLáska a vztahyVaření a recepty
SuperWoman
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
FacebookInstagramTikTokYouTube
Speciál: Well-being
  1. Lifee.cz

třešně

Nejsvůdnější vůně podzimu 2024 obsahuje šťavnatou třešeň: Vybrali jsme pro vás 10 nejlepších kousků

Nejsvůdnější vůně podzimu 2024 obsahuje šťavnatou třešeň: Vybrali jsme pro vás 10 nejlepších kousků

Letní chlebíčky pro krásný den: Užijte si poslední teplé dny ve velkém stylu

Letní chlebíčky pro krásný den: Užijte si poslední teplé dny ve velkém stylu

Martina (30): Při trhání třešní mě sledovala tajemná postava. Jasně jsem cítila, že mi chce ublížit

Martina (30): Při trhání třešní mě sledovala tajemná postava. Jasně jsem cítila, že mi chce ublížit

Miroslava (45): Sen o rozsypaných třešních jsem nebrala jako varování. To se mi záhy vymstilo

Miroslava (45): Sen o rozsypaných třešních jsem nebrala jako varování. To se mi záhy vymstilo

Třešňový koláč: Chutný sezónní dezert, který potěší všechny smysly

Třešňový koláč: Chutný sezónní dezert, který potěší všechny smysly

Višňový džem s borůvkami a rybízem:

Suroviny:

600 g višní,
300 g borůvek,
150 g červeného rybízu,
1000 g cukru,
1 a půl balíčku ovocného pektinu Labeta.

Postup:

Nejprve ovoce omyjeme pod slabým proudem vody. Višně vypeckujeme, kuličky rybízu obereme ze stopek a vše smícháme s borůvkami. Směs ovoce rozmixujeme a propasírujeme přes síto, abychom se zbavili slupek a drobných peciček. Cukr promícháme s ovocným pektinem a vsypeme do propasírovaného ovoce. Důkladně promícháme, za stálého míchání přivedeme k varu a povaříme asi 3-5 minut. Hotový džem lijeme do čistých skleniček, zavíčkujeme, postavíme dnem vzhůru a necháme zchladnout. Džem skladujeme nejlépe na suchém, temném a chladném místě.

Zavařovací sezona v plném proudu: Džemy z višní a třešní pětkrát jinak

Naučte se porcovat jako šéfkuchař!

Jak snadno vypeckovat třešně nebo nakrájet meloun? Naučte se triky jako šéfkuchař

Sledujte nás na sociálních sítích
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
  • Online kurzy vaření
  • Kontakty
  • Inzerce
  • Redakční etický kodex
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Cookies zásady
  • Zásady ochrany soukromí
  • Nastavení soukromí
Doporučujeme:
Pravidla etiketySlovník puberťákůPartnerský horoskopTesty a kvízyAndělská číslaCestováníNumerologie podle data narození
Aktuální témata:
Trendy v manikúřeMinulé životy dle numerologiePartnerské vztahy a numerologieSeriál UliceMódní trendy 2025Bikiny trendy podle ELLEELLEphoriaLetní Dny Marianne 2025
Vaření a recepty:
Těsto na pizzuSýrová omáčkaCaesar salátKuřecí vývarPařížské rohlíčkySázené vejce na toastuRychlé recepty z čočkySnadné polévky
Články Lifee.cz
První pomoc pro pleť po probdělé noci: Zkuste naše tipy na kosmetický detoxZpěvák Kuba Ryba zhubnul 10 kilo a přestal pít litr tvrdého před koncertem: Vypadám líp než ve dvacetiZnovuzrozená Demi Moore: Po šedesátce vypadá lépe než v začátcích kariéry, ke hvězdám ji před 35 lety vystřelil film DuchMóda ze zakončení festivalu: Přehlídku smutku v černé rozbila Klára Issová s pruhy a Darina Muchová v modréTrendy cowgirl účes jako hit léta 2025: Ledabyle šmrncovní střih sluší brunetce Dakotě Johnson i blond Miley CyrusKvěta Fialová v dětství napsala dopis Masarykovi i Vůdci: Když se to dozvěděl její tatínek, málem z toho měl smrt
Doporučené články
KVIFF 2025: Rodina jako jeviště. Citová hodnota zkoumá naše nejintimnější roleKVIFF 2025: Herečky z filmu Sbormistr na svém prvním červeném koberciDechberoucí proměna: Ze skladiště se stal dokonalý pokoj pro dva kluky, co nutně potřebovali vlastní prostorKvíz: Ukažte, jak dobře se orientujete v digitálních trendech a nových technologiích? Jste příznivcem AI, nebo máte raději vše postaru a nosíte natahovací hodinky?Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těstaNení řízek jako řízek aneb jaké maso zvolit a na co si během přípravy dát pozor

© 2025 Všechna práva vyhrazena BurdaMedia Extra s.r.o.

Burdamedia Extra